Shamballa Moon – Taivaallinen villa Ubudissa

Ubud, Bali majoitus

Balin Ubudin kupeesta löysimme taas yhden helmen, täydellisen romanttisen pakopaikan pariskunnalle. Shamballa Moonin* villassa vietimme taivaalliset kaksi päivää loikoillen äärettömän uima-altaan laidalla, imeskellen pina coladaa ja nauttien tekemättömyyden autuudesta.

Villa Shamballa Moon, Ubud, Bali

img_6471-1280x1280

Villa Shamballa Moon, Ubud, Bali

Ubud, Bali

Meidän Balin reissuilla ei majoitusten suhteen ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin oma villa yksityisellä uima-altaalla. Ihan siitä syystä, että täällä semmoisen saa vaikka ei uisi rahoissa. Se on oikeastaan yksi niistä pääsyistä siihen, miksi aina palaamme Balille.

Shamballa Moon villa sijaitsee vajaan kymmenen minuutin päässä Ubudista, sopivasti syrjässä pahimmasta kaaoksesta ja mölystä, mutta tarpeeksi lähellä päivävierailuille, jos siis villan autuudesta viitsii poistua.

Villa on luonnon helmassa, perhosia lepattelee altaan yllä ja linnut laulavat. Ei tämmöisiä sijainteja löydy etelän turistikeskittymistä. Siksi me tälläkin Balin lomalla päätimme viettää osan ajasta sisämaan viidakkojen ja riisiterassien rauhassa.

Shamballa Moon, Ubud, Bali

Balilaisia uhrilahjoja, Ubud, Bali

Villa omalla uima-altaalla, Ubud, Bali

dsc_2593-1280x1280

Tervetuliaisdrinksu kouraan, kukkalei kaulaan, ja Ubudin loma sai alkaa. Aina niin herttainen oma henkilökunta esitteli meille huvilan balilaisten sävelten soidessa taustalla.

Kaksikerroksisen villan kruunaa ääretön uima-allas upeilla näkymillä Balin viidakkoon. Ihanalla pyöreällä päiväsängyllä kelpasi lojua altaan reunalla. Sisustus on rauhoittavan valkoinen, ja auringossa kylpevä avoin villa kiiltelee puhtauttaan. Makuuhuoneesta löytyy pylvässänky, ja leveältä parvekkeelta aukenee näkymät puiden latvuksiin.

Ihastuimme myös isoon ulkoilmakylpyhuoneeseen. Jokaisesta kylpyhuoneesta pitäisi löytyä palmu, jos meiltä kysytään! Yläkerrasta löytyy vielä toinenkin kylppäri.

Shamballa Moon villa, Ubud, Bali

Shamballa Moon villa, Ubud, Bali

Shamballa Moon villa, Ubud, Bali

Shamballa Moon villa, Ubud, Bali

Näissä luksusvilloissa on toki kääntöpuolensa. Seurauksena nimittäin meidän Balin lomat on tehty pääasiassa omalla poolilla loikoilusta. Oman villan auvosta kun ei tee mieli lähteä mihinkään!

Toisaalta poolin reunalle voi järjestää jos jonkinlaista aktiviteettia, kuten yksityistä joogatuntia tai hierontaa. Taivaallinen balilainen hieronta päättyi kukkakylpyyn, josta saattoi näin myöhään iltapäivällä seurata tähtien syttymistä taivaalle.

Villa yksityisellä uima-altaalla, Ubud, Bali

Villa yksityisellä uima-altaalla, Ubud, Bali

Oma ääretön uima-allas, ulkoilmakylpyhuone, pylvässänky, iso parveke, saumaton palvelu… Voiko sitä paljon muuta Balin villalta toivoa?!

Voi. Hyvää ruokaa. Shamballa Moonissakin meillä kävi tuuri safkojen osalta. Ehdottomasti taas yhdet parhaista murkinoista koko reissulla! Kari ayam eli kanacurry ja vihreistä pavuista ja kookoksesta tehty lawar -salaatti olivat parhaat, mitä olemme missään saaneet.

Illalliset nautittiin kynttilänvalossa poolin reunalle katetulla pöydällä, viinipullon kera tietenkin. Jos tämä ei ollut vielä tarpeeksi romanttista, ympärille pörräämään liittyi tulikärpäsiä! Jep, nämä pari päivää elettiin kuin sadussa.

kari ayam, balilaista ruokaa Ubudissa

Villa Shamballa Moon, Ubud, Bali

Villa Shamballa Moon, Ubud, Bali

Shamballa Moon on toinen kahdesta vierekkäisestä villasta. Sen vierestä löytyy pykälää suurempi ja vieläkin ylellisempi Shamballa, jonne pääsimme myös kurkistamaan.

Villa omalla uima-altaalla, Shamballa, Ubud

Villa Shamballa, Ubud, Bali

Villa Shamballa, Ubud, Bali

Majoituksia varaavaan Balin reissaajaan iskee valinnan vaikeus, sillä sitä tarjontaa tosiaan on, varsinkin jos on aikaisin liikenteessä. Säästä itsesi vaivalta. Shamballa Moon on mainio vaihtoehto nirsommallekin täydellisen villan metsästäjälle! Hinta n. 190 euroa yöltä.

*Postaus on tehty yhteistyössä Shamballa Moonin kanssa. Majoitus on kuitenkin meidän tarkkaan valitsemamme ja mielipiteet omiamme.

Tsekkaa myös lyhyt video Ubudista ja Shamballa Moonista!

18 Comments

 • Ida sanoo:

  Mie en kestä <3 Tuollainen satumaa ja noin edullisesti vielä! Mahtavaa. Ihana toi video myös, ootte superkauniita yhdessä! 🙂 <3

 • Ihana! Nyt kyllä Bali alkoi kipuamaan kohti kärkisijaa mun reissukohteiden listalla.

 • Johanna Hulda sanoo:

  Hipoo kyllä täydellisyyttä, ja vähänkö upea toi ulkoilmakylpyhuone. <3 Ainoa mikä puuttuu on oma rantsu! Voi, en malta odottaa omaa kahden viikon päästä alkavaa lomaa!

 • Et ikinä arvaa, mitä minä ajattelin nuo kuvat nähtyäni, olen ihan toivoton. Ei, kylpyankka oli vasta toinen ajatukseni. Ajattelin pitkiä ruskeita karvoja viemärissä. Mutta sitten luin, että tuo on yksityinen, joten minun ei tarvitsisi kärsiä kenenkään toisen karvoista, ainakaan jos siivooja osaa hommansa. Minun on vaikea napsauttaa itseni nauttimismoodiin. Tilanteen outous vain ahdistaa minua ja silloin minä rupean vitsailemaan ja pälpättämään. Romantiikka ei siis sovi minulle, kun minä häkellyn vain sellaisesta. Toisaalta ihmiset sanovat, että minussa on stand-up -koomikon vikaa.

  • Anna sanoo:

   Heheh voin hyvin kuvitella, että siussa saattaisi hyvinkin olla stand-up koomikon vikaa. 🙂 Huh ei onneksi ollut karvoja 😀 Kylpyankka tosiaan unohtui pakata 🙂 Balille saapuessa kyllä otti miullakin aikansa, ennen kuin pystyin kunnolla nauttimaan ja rentoutumaan, tuntui tosiaan alussa vähän oudolta, varsinkin kun ei tämmöiset paikat ihan jokapäiväistä herkkua ole…

 • Voi vitsi mikä paikka! Miten tuossa pöydässä malttaa edes syödä kun on tuo houkutteleva allas vieressä. Huh huh! Tämä on varmaan omiaan romanttiselle kuhertelulle ja ikimuistoiselle lomalle. PS. Hyvä video!

 • Maarit sanoo:

  Aika mahtavan näköinen mesta! Itse ehkä kaipaisin samaa kuin Johanna Hulda, eli rantaa! Joku tämän tyyppinen olisi varmasti ihana häämatkakohteena, jos tropiikkiin mielii. Itsellä rantalomista on jo vuosia, kun veri vetää nykyisin enemmän vähän toisentyyppisiin kohteisiin. Silti haaveilisin, että joskus voisi viettää lepolomaa jossain kauniissa valkohiekkarantaisessa paratiisissa. 🙂

  • Anna sanoo:

   Meillä oli tosiaan loman alussa ja lopussa pari päivää rannalla, niin oltiin se loppuaika ihan mielellään sisämaassa. Täältä löytyy semmoista rauhaa, mitä useimmilta rannoilta ei Balilla löydy. Jos on vaan tarpeeksi aikaa, niin suosittelen Balin lomalla majoittumaan rannikon lisäksi myös sisämaassa!

 • Hipoo täydellisyyttä! <3 Just sitä, mitä Balilla ihminen kaipaa. Aah. Mä haluaisin päästä noita ulkoilmakylppäreitäkin testaamaan, vaikka yöllinen ötökkäinvaasio vähän pelottaa. Tai mitä jos tulee vatsatauti ja pitäis olla koko yö vessassa… 🙁

  • Anna sanoo:

   Ei me ainakaan missään näistä paikoista nähty ötökän ötökkää, yölläkään. Gekkoja saattaa hiippailla, mutta nehän on vaan söpöjä. Ja oksutaudissa voi sitten katsella tähtiä purjoilun välissä 😀

 • Noora sanoo:

  Ei hitto näyttää täydelliseltä! Katoinkin sun snäpistä sillon jotain kuvia ja instagrammista ja tuli semmonen et minäki tonne lähen!:D Varmasti huippu loma oli ja aivan erittäin kauniita kuvia saanu! Etenkin toi uima-allas oikee kutsuu pulikoimaan ja nauttimaan auringosta!:)

 • Siis mä en kestä, mikä ihana paratiisi ja niin romanttista :’)<3
  Sulla on aina niin inspiroivia kuvia ja vieoita! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *