Viikonloppu Great Ocean Roadin jylhissä rantamaisemissa

Vietimme viikonlopun aurinkoisessa kevätsäässä click here Great Ocean Roadilla sijaitsevassa follow link Anglesean rantakylässä, puolentoista tunnin päässä can you buy Lyrica over the counter in canada Melbournesta. Kyseessä oli jokavuotinen miehen serkkujen kokoontuminen, eli minä ja pari tusinaa italialaista.

Ausseille 20 astetta on kevättä, mutta kyllähän se suomalaiselle kesäsäästä menee. Olisi pitänyt olla surffilauta mukana. Mutta pitkät kävelyt rannalla ja viinin lipittäminen auringossa hyvässä seurassa ei ollut pöllömpi tapa viettää viikonloppua sekään. Oli ihanaa päästä pitkästä aikaa painamaan varpaat hiekkaan ja kirmaamaan luonnossa paljain varpain. Sehän tekee hyvää paitsi kropalle myös mielelle!

Anglesean McGain’s on ehkä söpöin kahvila, missä olen koskaan käynyt. Kahvilan yhteydessä on pieni luomutuotteita myyvä kauppa ja taimitarha. Lounaasta saa siis nauttia hedelmäpuiden ja kukkasten ympäröimänä. Sunnuntaina paikka oli täynnä, joku soitti nurkassa kitaraa.

Dronekin oli kerrankin mukana. Reissuille sitä on ollut useimmiten turha pakata, sillä sen käyttö on kielletty monissa kohteissa. Se on kyllä varsinainen romu, tällä kertaa vekotin melkein lensi mereen, kun yksi propelleista irtosi kesken lennon. Saatiin sentään pari otosta.

Tämä Great Ocean Roadin surffirannikko on upeaa seutua. Jyrkänteet, värikkäät kalliot ja autiot pitkät surffirannat muistuttivat taas siitä, miksi rakastan Australiaa. Ihmettelin, miksi emme tule tänne useammin, ajomatka kun ei ole pitkä. Rannikkoa pitkin kulkee myös 44 kilometriä pitkä tegretol cr 200 mg tablets Surf Coast Walk, josta olisi kiva joku pätkä joskus patikoida.

Melbourneen palattiin jakaus kärtsänneenä ja pieni viinipöhö päällä, mutta täynnä aurinkoenergiaa!

Aurinkoenergiaa teidänkin viikkoon!

Lisää postauksia Great Ocean Roadilta täällä.


Muuttolinnun löytää Fabon lisäksi myös Instasta nimimerkillä ms.coco.nut, Twitteristä ja Snäpistä nimimerkillä ankkis1 . Blogia voit seurata myös Blogit.fi :ssä, Blogipolussa ja Bloglovinissa.

5 Comments

 • Suunnaton sanoo:

  On kyllä mahtavan kaunis ranta!
  Miten teillä on tuo drone toiminut (paitsi mitä nyt meinaa lentää mereen)? Olen vähän pohtinut dronen hankkimista – onko hyviä vinkkejä?

  • Anna sanoo:

   Me ollaan käytetty sitä loppupeleissä tosi vähän. Moniin maihin sitä ei saa tuoda tai jos saa niin on tiukat rajoitukset lennättämisessä. Ja vie tilaakin tosi paljon matkalaukussa. Tuo meidän Xiro on vielä toiminut niin huonosti, että hermot menee joka kerta kun ollaan yritetty sitä lennättää. Eli vinkki: Valitse joku muu kuin Xiro 🙂

 • Upean näköistä jälleen kerran. Vitsit miten hyviltä aina kaikki hedelmälautaset (vai onkohan tuo annos sittenkin joku salaatti – anyway alkoi tehdä mieli hedelmälautasta 😀 ) näyttää ulkomailla – olispa meillä täällä Suomessakin yhtä tuoreita ja freshejä hedelmäpommeja tarjolla.

 • Ihanan näköinen ranta ja hienoja kuvia! Voi kuvitella, miten mieli tuolla lepääntyy, kun kuvia katsellessakin jo tulee sellainen olo. Itsekin haaveilen, että joskus pääsisi Australiaan käymään. 🙂

 • Nämä maisemat kyllä luomoavat, kerta toisensa jälkeen. On muuten vähän sellainen fiilis, että Australia saattaa kutsua minuakin ensi vuonna. Katsellaan, kuulostellaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *