Uusivuosi Hongkongissa ja vierailu ennustajalla

Vietimme uuttavuotta yhdessä lempparikaupungeistani, where can i buy Gabapentin in the uk Hongkongin hulinassa. Vuosi vaihtui all inclusive -risteilyllä Victoria Harbourissa. Uudenvuoden kunniaksi tein myös visiitin ennustajalle, jolta sain arvokkaita vinkkejä tulevalle vuodelle.

Vuoden viimeinen auringonlasku hotellihuoneen ikkunasta.

Uuttavuotta ei Hongkongissa juhlita yhtä isosti kuin kiinalaista uuttavuotta, mutta silti kadut täyttyvät väkijoukoista, Victoria Harbourissa räiskyvät ilotulitukset ja meininkiä riittää. Katsoimme parhaaksi paeta ryysistä vesille risteilylle, johon kuului drinksut ja illallinen. Juhlinnan tuoksinnassa kuvatkin unohtuivat, ja ne muutama mitä otettiin olivat pahasti heilahtaneita, missä lie syy… Vene varmaan keinui sen verran 😉

Risteily Hongkongin Victoria-satamassa on aina hyvä idea ilman ilotulituksiakin, satama pimeän aikaan neonvaloineen ja vilkkuvine mainoskyltteineen on näkemisen arvoinen. Ainakin silloin kun Hongkongin smogin läpi jotakin näkee. Vaihtoehtoisesti voi ihalla jokailtaista purchase Seroquel online Symphony of Lights -valoshowta iltakahdeksalta laservaloineen rantabulevardilta, siitä kirjoitinkin viime Hongkongin reissulla.

Hongkongin Kowloonin suositun Temple Street Night Marketin päästä löytyy rivissä kymmeniä kojuja, joissa kaikennäköiset ennustajat ja muut selvänäkijät tarjoavat palveluitaan.

On metafysiikan asiantuntijoita, kasvoista- ja kädestälukijoita, astrologeja ja tarot -ennustajia. Jossain teltassa undulaatti kertoo tulevaisuutesi, jossain kilpikonna tai jyrsijä.

Tiedät olevasi oikeassa paikassa, kun viereisistä teltoista kantautuu kiinalaisten karaoketähtien loilotusta, jonka korvia raastava joiku ei mene vain nuotin, vaan koko sävelasteikon vierestä.

Hongkongissa selvänäkijöihin turvautuminen on yleistä eikä mitään hörhöjen hommaa. Siispä silkasta mielenkiinnosta ajattelin sijoittaa 12 euroa oraakkelin ennustuksiin. Niin kiehtovaa kuin se olisikin ollut kuulla, mitä undulaatilla olisi sanottavaa, päätin jättää eläimet pois tästä hommasta. Valitsin siis kädestä ja kasvoista ennustamisen.

Kädestä ennustaja Stephen vakuutti, että hänellä on vuosikymmenien kokemus ja osoitteli kuvia seinillä, joissa hän poseeraa julkkisten kanssa. Mies kysyi syntymäpäivääni, ja ryhtyi intensiivisesti tutkimaan kasvojani ja käsieni uurteita.

Aloitus oli vahva, kun tyyppi sanoi vuodestani jotain sellaista, mitä olisi ollut vaikea arvata. Sen verran henkilökohtaisuuksiin mentiin, että en paljasta enempää. Suurin osa oli kuitenkin melko yleistä liibalaabaa, minkä olisi varmaan voinut arvata jo olemuksen perusteella.

”Sinulla on hyvä sydän. Olet tunteellinen ihminen, ja elämääsi ei ohjaa raha, vaan kuljet elämässä tunteiden ja sydämen perässä. Pidät paljon asioita sisälläsi. Olet ajattelija, ja ajattelet asioita liikaakin. Stressaat pienistäkin asioista. Sinulla on ollut terveyshuolia, mutta asiat ovat paranemaan päin.” Osui ja upposi.

Käsieni uurteista selvisi ilmeisesti sekin, että viimeiseen kymmeneen vuoteen on mahtunut vaikeitakin aikoja, mutta valoa kohti mennään, ja joka vuosi on ollut entistä parempi. Kolmen vuoden päästä viimeistään elämäni on kuulemma oikein onnellista. Ei se mielestäni kovin kurjaa ole nytkään, mutta täydellistä auvoa odotellessa!

Kiinalaisen onnenkeksin ennustus

Ennustajaukkeli neuvoi ottamaan rauhallisemmin. Harrastamaan vain rentoa liikuntaa ja keskittymään hyvinvointiin. Meinasin ottaa miehen neuvosta vaarin, ja tänä vuonna aion chillata. Siihen kuuluu enemmän meditointia ja joogaa, vähemmän stressiä ja rääkkiä, enemmän reippailua luonnossa, vähemmän merkityksettömien asioiden vatvomista, enemmän hyviä tyyppejä, naurua, tanssia ja soittoa, vähemmän kaupungin saasteita, enemmän kookospähkinöitä palmun alla!

Hakuna matata. Siinä minun uudenvuodenlupaukseni.


Muuttolinnun löytää Fabon lisäksi myös Instasta nimimerkillä ms.coco.nut ja Twitteristä ja Snäpistä nimimerkillä ankkis1 . Blogia voit seurata myös Blogit.fi :ssä, Blogipolussa ja Bloglovinissa.

37 Comments

 • Anni sanoo:

  Hauska kokemus varmasti! Hongkongin uusi vuosi näyttää upealta✨ Olen aina salaisesti haaveillut ennustajalla käymistä, ihan vain kokemuksen kannalta 😉

  • Anna sanoo:

   Tämmöiset on ihan mielenkiintoisia ja kiehtovia juttuja, eihän niitä niin tosissaan tarvitse ottaa. Menen toistekin, jollekin toisenlaiselle ennustajalle ensi kerralla. Jännä kyllä, miten hyvin muutamat asiat osui nappiin, mutta voi hyvin myös olla että ne oli hyviä arvauksia, en ole niin perehtynyt tähän hommaan. 🙂

 • Sisko sanoo:

  Sinulla on hyvä uuden vuoden lupaus! Pidä siitä kiinni. 🙂

 • Ansku BCN sanoo:

  Etsimme viime viikonloppuna reissutietoa Hongkongista, kun tuli vastaan kohtuullisen hintaiset lentoliput ja mietimme, että olisiko se kiva kohde tälle vuodelle. Vielä jäi harkinna asteelle, mutta jos mennään niin minäkin haluan ennustajalle 😀

  • Anna sanoo:

   Suosittelen lämpimästi! Hongkong on niiiiin monipuolinen kohde, että siellä saa helposti hurahtamaan vaikka viikkokausia. Itse tykkään etenkin sen ruokatarjonnasta ja ehkä yllättävää monille, luonnosta! Siellä on ihan huikeita patikointireittejä lähellä kaupunkia, ja rantoja löytyy myös.

 • Heh, mulla on sama uudenvuodenlupaus 🙂 Aina aiemmin olen pyrkinyt jotain päämäärää kohti, tänä vuonna tavoite on levätä mahdollisimman paljon ja tehdä mahdollisimman vähän. Itse olen käynyt astrologilla Intiassa ja lisäksi päädyin vahingossa kädestäennustajalle. Jälkimmäinen puhui täysin totta, astrologi oli vähän tylsempi, kun se käytti tietokonetta apunaan :/

 • Kiitos kun osallistuin Viikon Kuva Maailmalta – Link Up Partyyn.
  Upeita valokuvia todella kauniista kaupungista! Hakuna Matata on hyvä teema vuodelle. Toivottavasti saan lukea juttujasi matkoista joilla toteutat filosofiaksi tulevaisuudessakin!

 • Ihana Hongkong, lempikaupunkini! <3 Onneksi löydän itseni sieltä huomenna 😀 Enpä ole koskaan siellä ennustajan pakeille eksynyt, mutta Malawissa joskus kyllä ja tiibetiläisen avioliittohoroskoopin joskus hommasimme ihan asiaan vihkiytyneestä virastosta Pohjois-Intiassa sieltä, missä Tiibetin pakolaishallituksen päämaja ja monet heidän virastoistaan sijaitsevat 😀 Me olemme nyt keväällä Hongkongissa myös kiinalaisen uudenvuoden aikaan, odotan innolla ilotulituksia 🙂

  • Anna sanoo:

   Ehdottomasti yks omia lemppareita myös! Toivottavasti teillä tulee ihana reissu! Me haluttiin myös hommata tuo avioliittohoroskooppi mutta jäi sitten tekemättä. Kiinalaisena uutenavuotena on Hongkongissa varmasti vähän vaikuttavammat ilotulitukset!

 • Hong Kong on ollut mun ja miehen pakko päästä hetinyt -listalla jo pitkään! Näyttää ihanalta, lisäsi Hong Kong-kuumetta entisestään.. 🙂

 • Sandra sanoo:

  Hei, tuohan ennustus koski sinua just eikä melkein! :D. Olisi tuo mielenkiintoista testata vain huvin vuoksi, eikä 12 euron satsaus niin paha olisikaan, vaikka kankkulan kaivoonkin nuo rahat laittaisi. Toivottavasti ainakin terveyden ja hyvinvoinnin puolella ennustus käy toteen!

 • Oi, Hongkong on vielä kokematta mutta houkuttelisi kovasti! Mä tulin nyt kovin uteliaaksi tuosta undulaattiennustuksesta… 😀
  Sun uuden vuoden lupaus ja tuleva vuosi kuulostaa kyllä todella hyvältä!

  • Anna sanoo:

   Heh se olis kieltämättä ollut ehkä vielä mielenkiintoisempi tekniikka, mutta halusin jättää eläimet pois tästä hommasta… 🙂

 • Hienoja lupauksia! Kuulostaa omiltani ja erityisesti tuo turhasta stressaaminen voisi poistua kokonaan elämästä. Sitä ei tarvita. 🙂

 • Anna-Maria K sanoo:

  Oi vautsi, teillä oli magee uusi vuosi. Mä olen käynyt ennustajalla kerran suomessa. Vuosia sitten. Oli aika hullu kokemus, tiesi niin hyvin kaikkea sellaista jota ei vain voisi heittää ihan kenelle tahansa.

 • Enemmän kookospähkinöitä palmujen alla kuulostaa mahtavalla uudenvuodenlupaukselle! 😉 Mua harmitti toissa uutenavuotena tosi paljon, kun oltiin ajoitettu etukäteen meidän lokaatio Bangkokiin, suurien ilotulitusten toivossa. Sitten kuningas meni ja kuoli, niin koko ilotulitukset oli peruttu kaupungista. Vielä joskus haluan oikeasti isoon kaupunkiin viettämään uuttavuotta.

  • Anna sanoo:

   No se suunnitelma ei sitten mennyt ihan nappiin! Ei kyllä Hongkongin ilotulituksetkaan olleet ihan niin vaikuttavat mitä odotettiin, kiinalaisena uutenavuotena varmaan isommat.

 • Ne Tammelat sanoo:

  Hongkong täytyy kyllä joskus vielä käydä kokemassa. Hauska tuo ennustajakäynti. Itse uskon siihen, että roiskivat tarkkaan mietittyjä lauseita, jotka sitten osuvat valtaosaan ihmisistä 🙂 Pitäisi joskus tehdä niin, että menee isommalla porukalla vuorotellen samalle ilman, että se tietää ihmisten kytköksestä ja sitten verrata keskenään ennustuksia 🙂

  • Anna sanoo:

   Tuo olis kyllä hauska testi 🙂 Joskus ne kyllä saa aika nappiin sellaiset jutut mitä olisi vaikea arvata, mutta en silti kovin vakavasti näitä ota 🙂

 • Terhi sanoo:

  Enemmän naurua, tanssia ja soittoa, siitäpä se vuosi paranisi kenellä tahansa. En uskalla mennä ennustajalle, pelkään, että ryhdyn toteuttamaan niitä ennustuksia. Sen sijaan kerran olin selvännäkijällä joka katsoi entiset elämäni.

 • Veera K sanoo:

  Hei, vähän aiheen ohi kysymys mutta pakko kysäistä 🙂 Kadehdin kovasti sun hiuskuontaloa ja muistelen, että jossain postauksessa mainitsit ettet käytä shampoota (en ole varma olitko sinä vai sekoitanko johonkuhun toiseen), niin jos ei ole liian tungettelevaa kysyä niin kiinnostaisi miten ja millä hoidat hiuksiasi? 🙂

  • Anna sanoo:

   Heh, voi Veera turha kadehtia, ei ole hyväkuntoinen kuontalo ja miulla on kyllä lisäkettä tukassa. Oon nyt käyttänyt palashampoota mutta sekin on vielä kokeilun asteella, vielä en ole kovin vaikuttunut tuloksista. Eli ei miulta nyt oikein hyviä tipsejä heru, sori, kaipaan niitä itsekin 🙂

 • Joo nää ennustajat / tulkitsijat on kyllä aina kiehtovia ja laittavat pohtimaan niitä oman elämän kysymyksiä ja usein niissä on toki jotain perääkin. 11 vuotta sitten kävin Byron Bayssa astrologisessa tulkinnassa, hitsit kun en enää muista tarkalleen niitä juttuja, mutta paljon oli osuvaa ja samaa mitä kuullut Suomenkin astrologeilta. Voimakkaimmin muhun tais vaikuttaa suomalainen kirologi, joka aika suorin sanakääntein ilmoitti, että on aika vaihtaa hommia ja jättää se duuni mitä teen (koska alan olla sisäisesti melko hajalla), noh siitäpä meni vielä kolmisen vuotta ennenkuin näin tapahtui, mutta se oli kans hyvä silmien avaaja, osuvasti kuvasi tilannetta. Ja vaikken nyt mietenkään huippuvakavasti näihin suhtaudu, niin samaa ennustetta toitotti myös Seppo Tanhua, kun teki mulle aikoinaan tulkinnan. Mutta Hong Kongissa näyttää olevan oikein hyvät apajat moiseen, pitääkin laittaa harkintaan. Eikä varmaan muutoinkaan huono valinta uuteen vuoteen siirtymiseen 🙂

  • Anna sanoo:

   No nehän osui ja uppos! Aika hurjaa oikeastaan 🙂 Näitä muiden kokemuksia lueskellessa tekis mieli mennä uudestaan jollekin toiselle. Hongkongissa on hyvät apajat, kannattaa vaan löytää hyvää englantia puhuva tyyppi, itsellä meni varmaan kolmasosa vähän ohi…

 • Me ollaan lähes aina uusivuosi ulkomailla, pitääpä laittaa Honkong kohteena korvan taakse ensi vuoden vaihteelle. Hongkongin uusivuosi näyttää huomattavasti hulppeammalta kuin meidän tämänvuotinen uudenvuodenaatto Hanoissa! Siellä en ehtinyt edes räpsästä yhtä ainutta kuvaa ilotulituksista kun ne jo olivat kaikki ammuttu.

 • Näyttääpä hienolta ilotulitukset Hongkongissa! Joskus olen miettinyt, että olisi kiva olla jossakin suuressa kaupungissa maailmalla uutena vuotena. Juuri vaikka Hongkongissa tai Sydneyssä. Jännää varmasti käydä ennustajalla, etenkin jos koit saavasi hyviä vinkkejä. 🙂

 • Hongkongin skyline on ehkä maailman hienoin, joten puitteet vuoden vaihtumiseen ovat kunnossa, vaikkei ilotulitus säväyttäisikään. Täytyypä käydä ihan uteliaisuuttaan kuuntelemassa ennustajaa ensi kerralla Hongkongissa. Itsekin kuulisin mieluummin ihmisen kuin undulaatin tulkinnan 😀 Tuo ylhäältä otettu kuva Night Marketista on tosi hieno, mistä pääsitte sen ottamaan?

 • Tuo keksistä tullut ennustus kyllä taisi osua juuri eikä melkein oikeaan. 🙂 Teille on kyllä tulossa varmasti ihan huikea vuosi 2018 mitä uusinta postausta eilen nopeasti ratikassa ollessa lukaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *