Bangkokin Lebua Tower ja Sky Bar – kannattiko?

Päätimme Thaimaan matkamme samalla tavalla kuin sen aloitimmekin, eli tyylillä. Tällä kertaa yövyimme lähes legendaarisessa http://ojaicafeemporium.com/CachedSimilarOjai Tower Club at Lebuassa, joka tunnetaan yhtenä Bangkokin parhaimmista luksushotelleista. Lebuan saattaa muistaa myös Hangover-leffasta, upeasta kattobaarista buy Deltasone american express Lebua Sky Barista tai maineikkaista ravintoloista.

247 metriin kohoavan Lebuan loisteliaaseen aulaan saapuessa olo on kuin tärkeämmälläkin vippivieraalla. Huoneistomme 55. kerroksessa oli jättimäinen, mutta kalustus vanhanaikainen ja tylsä. Sen korvasi kuitenkin ihanan romanttinen parveke, josta näkymät avautuivat yli Bangkokin ja Chao Praya -joen.

Itse asiassa en edes tiennyt Lebuan maineesta ennen tänne tuloa. Minut houkutteli yöpymään Lebuaan juurikin sen huoneiden ikoniset parvekkeet, joilta kelpasi ihailla Bangkokin utuisen pinkkejä auringonlaskuja.

Tower Club at Lebuaan kuuluvat Lebuan korkeimmissa kerroksissa sijaitsevat huoneet. Huoneiden hintaan sisältyy pääsy hotellin loungeen ja siellä muutaman tunnin ajan kanapeet ja drinkit. Huoneen hinta (140e / yö) tuntuikin muutaman pina coladan jälkeen paljon siedettävämmältä.

Lebuan kuntosali ja allas olivat ihan mukiinmeneviä, ei mitään ihmeellisiä.

Sen sijaan aamiainen oli hyvin mahdollisesti paras, mihin olen hotelleissa koskaan törmännyt. Oli salaattia, sushia ja sashimia, tuoreita vihermehuja, intialaista, länsimaista, kiinalaista, Lähi-Idän makuja, löytyi gluteenitonta ja ihan mitä mielesi saattaakin sitten halajata. Lebuassa aamupala kannattaa nauttia pitkän kaavan mukaan!

Tottakai täällä kun yövyttiin, illan pimetessä suuntasimme Bangkokin kuuluisimpaan kattobaariin. Lebuan 63. kerroksessa sijaitseva go Lebua Sky Bar on maailman korkeimpia ulkoilmaterasseja.

Lebuan kattobaarissa ja loungessa on tiukka pukukoodi. En voi sanoa pitäneeni siitä päästä varpaisiin silmäilystä, jota kattobaarissa sai aina ovella osakseen. Muutenkin asiakkaita kohdellaan hiukan komennellen kuin karjaa.

Saavuimme Sky Bariin viittä vaille kuusi ja meidät ohjattiin toiseen Distil -baariin odottelemaan. Itse asiassa tykkäsin tästä enemmän kuin Sky Barista. Ai miksikö? Täällä pääsee istumaan! Teekannussa tarjoillun cocktailin kylkiäisinä sai sashimia, pisteet myös siitä.

Sky Barin kattobaarin henkeäsalpaavat näkymät eivät voisi olla paremmat. Taivas vaihtoi väriä pinkistä violettiin ja alapuolella avautui lumoava pilvenpiirtäjämeri. Ilma oli kirjaimellisesti sähköinen, ja taivas salamoi.

Hypnotisoivasta näystä huolimatta samaan aikaan korkkarit alkoivat pahasti painaa jalkoja. Ja Sky Barissa ei ole istumapaikkoja. Lebua Sky Bar on kokemisen arvoinen kerran ja yhdelle drinkille.

Viihdyimme Lebua Tower Clubissa sen verran hyvin, että Bangkokin nähtävyydet jäivät taas näkemättä. Lebuan parasta antia ovat parvekenäkymät ja lounge, joten täällä kannattaa ehdottomasti satsata parempaan huoneeseen.

Me valitsemme ensi kerralla huonomman hotellin, jotta maltamme nähdä myös kaupunkia, mutta silti tänne tulemme jonain päivänä uudestaan!

Jos innostuit, varaa Lebua täältä (affiliate-linkki, eli Muuttolintu saa varauksesta pienen komission).

Huomasithan myös juttuni toisesta loistohotellista Bangkokissa:

toprol xl 25 mg efectos secundarios Hääpäivän hemmotteluhetkiä loistohotellissa Bangkokissa


Muuttolinnun löytää Fabon lisäksi myös Instasta nimimerkillä ms.coco.nut ja Twitteristä ja Snäpistä nimimerkillä ankkis1 . Blogia voit seurata myös Blogit.fi :ssä, Blogipolussa ja Bloglovinissa.

6 Comments

 • Huh, onhan nuo maisemat tuolta ihan mielettömät. Ja jotenkaan tuo 140€ ei kuulosta pahalta, kun on samaa summaa maksanut Ruotsissa ja Tanskassa ihan perushotelliluukuista. Eikä niissä edes saanut ilmaisia drinksuja.

 • Veera Bianca sanoo:

  Luen täällä sun blogia läpi kun pitäs tehdä kaikkia rästihommia! 😀 Mutta siis oon aina Bangkokissa harkinnut täällä majoittumista, mutta jostain syystä se ei ole vieläkään toteutunut! Näillä puheilla next time for sure, yritän myös muistaa tehdä varauksen linkkisi kautta!

  Oon käynyt tuolla kattobaarissa aiemmin, mutta myös houkuttelee nuo huoneiden parvekkeet vaikka huoneet ei itse niin kummoisia olisikaan!

  • Anna sanoo:

   Kiva jos innostuit, suosittelen! 🙂 Ja ehdottomasti varaa huone Tower Clubista, niistä muista olen kuullut ettei ole ihan hintansa arvoisia.

 • Aasiassa on kyllä kiva kun saa eurooppalaisittain erittäin halvalla luksushotellissa majoituksen, ja Bangkokissa itsekin on tullut oltua kivoissa luksushotelleissa. Kuitenkin nykyään tuntuu että ne ei tuo oikein lisäarvoa itselle matkalla ja kun kaikki muu on niin halpaa niin tuntuu 140 € hotellihuoneesta aika paljolta. Hienoja kuvia olet saanut otettua kyllä!

 • Oho, kun me oltiin Lebuassa oli Tower Clubin swiitit huomattavasti kalliimpia! Varmaan sitten tammikuun puoliväli oli vielä kovaa sesonkia. Samaa mieltä aamiaisesta, se oli niiiin hyvä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *