Kissaterapiaa burmalaisessa kissakylässä

Burmalainen kissakylä

para que sirve ciprofloxacino de 250 mg Myanmarin here Inle-järveltä löytyy kissanrakastajan paratiisi, http://ezeta.com/index.php?option=com_content burmalainen kissakylä, jonka avulla burmakissarotu yritetään pelastaa Myanmarissa. Täällä sain esimakua tulevaisuudestani hulluna kissanaisena, kun pääsimme paijaamaan karvapalloja sydämemme kyllyydestä.

Burmalaista kissakylää kuuluisampi kissanrakastajien paikka Inle-järvellä on follow hyppivien kissojen luostari, jossa kissat aikoinaan hyppivät renkaiden läpi. Sirkustaiteilijakissat ovat sittemmin lakanneet loikkimasta, ja luostarin sijaan meille ehdotettiin visiittiä kissakylään, jossa voisimme myös lounastaa.

Inle Heritage on voittoa tavoittelematon yritys, joka muun muassa kouluttaa vähäosaisia ravintola-alan saloihin ja järjestää siivousprojekteja, joiden avulla paikallisille opetetaan jätehuoltoa. Burmakissat ovat lähellä paikan omistaja sydäntä, ja siksi hän on perustanut tänne myös kissakylän.

Burmakissoja on ollut Myanmarissa jopa tuhannen vuoden ajan, mutta toisen maailmansodan jälkeen puhdasrotuiset kissat kuolivat sukupuuttoon. Inle Heritage toi puhdasrotuiset kissat takaisin Burmaan, ja niitä asustelee kissakylässä nelisenkymmentä.

Inle Heritagen kissat elävät kissanpäiviä. Niille on rakennettu omia pikku mökkejään, kiipeilypuita riittää ja tilaa on melko runsaasti. Niitä hoidetaan ja esimerkiksi rokotetaan, mikä on harvinaista täällä päin. Kissat olivat terveen näköisiä ja kiiltäväturkkisia. Yhden huonokuntoisen kissan valitettavasti näin, se oli kuulemma vanha ja sairas.

Inle Heritage sijaitsee järven rannalla upeassa paalujen päälle rakennetussa rakennuksessa. Täällä järjestetään myös kokkikursseja ja tarjotaan majoitusta kuuden hulppean huoneen verran.

Jää ihmeessä lounaalle (vaatii varauksen). Paikan omassa puutarhassa luonnonmukaisesti kasvatettu ruoka on herkullista, joskin hintavaa. Seinillä olevilta tauluilta luimme, kuinka Inle-järvellä torjunta-aineiden suihkutus on lähtenyt aivan hanskasta.

Kuva: Inle Heritage

Burmalaisen kissakylän kissoista tuli mieleen pieni Miley-kissa, joka oli meillä kotona Melbournessa vuoden ajan hoidossa. Miley oli tonkineesi eli siamilaisen ja burmalaisen kissan risteytys. Miley oli mielettömän fiksu ja leikkisä kissa, ja suru oli suuri kun Miley jäi auton alle.

Reissuelämän yksi harmittavimpia puolia on se, ettei voi ottaa karvaista ystävää. Jonain päivänä aion ottaa kokonaisen kennelin erilaisia karvaisia kavereita. Mutta sillä välin Inle Heritage oli mahtava paikka päästä nauttimaan paijaus- ja rapsutusterapiasta!


Muuttolinnun löytää Fabon lisäksi myös Instasta nimimerkillä ms.coco.nut ja Twitteristä ja Snäpistä nimimerkillä ankkis1 . Blogia voit seurata myös Blogit.fi :ssä, Blogipolussa ja Bloglovinissa.

6 Comments

 • Oiih, varsinkin pitkillä reissullani on ollut iso hyvän mielen tuoja, jos majapaikassa on ollut kissoja ja koiria, ainakin jos niistä on pidetty hyvää huolta, eli juurikin rokotettu, steriloitu ja rakastettu. Tuolla Inle Heritagen paikassa näyttää olevan asiat mallillaan. Thaimaan Koh Lantalla Time for Limen majapaikassa on adoptoitavissa olevia rescuekissoja, joita voi ottaa omaan bungalowiinkin yöksi. Tuli siellä otettua niitä useampikin huoneeseen aina rapsutettaviksi ja jalkopäähän nukkumaan <3

  • Anna sanoo:

   Oi tuo paikka kuulostaa ihanalta! Oispa tuollaisia enemmänkin. Tosiaankin pienestä kissaterapiasta saa matkalla paljon hyvää mieltä, kun ei voi omaa ottaa.

 • Susanna sanoo:

  no nyt löytyi kiva vierailukohde!

 • Voi miten ihanasti tämä viimeinen kissa katsoo nappisilmillään kameraan. 🙂 Mä ottaisin kanssa tosi mielelläni kissan, mutta valitettavasti se käy niin huonosti yhteen reissuelämän kanssa, että haavetta täytyy siirtää tulevaisuuteen tai sitten täytyy hankkia roppakaupalla hyviä hoitovaihtoehtoja reissujen ajaksi. Ihana mekko muuten sulla näissä kuvissa!

 • Olipas siellä suloisia karvapalloja. Minusta tuntuu, että tämä kissakylä taitaa olla se korsi, joka katkaisee kamelin selän. Eli siis Myanmarin matka on väkisinkin edessä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *