Ihana villa Balin Canggussa

Balin Canggu on viime aikoina kasvattanut suosiotaan. Canggu sijaitsee lyhyen matkan päässä pohjoiseen Kutan ja Seminyakin turistirysistä. Alue on vielä pysynyt rauhallisempana, mutta ken tietää kuinka kauan. Balin kauneinta tai autenttisinta aluetta Canggu ei ole, mutta jos trendikkäät kahvilat, surffaus ja yöelämä kiinnostaa, niin tämä on sinun paikkasi. Tässä yksi ihana villa Balin Canggussa.

Meitä vetää Balille kerta toisensa jälkeen erityisesti saaren ihana majoitustarjonta. Täällä voi elää herroiksi ja asua huvilassa tai villassa omalla uima-altaalla samalla rahalla, millä Suomesta saa kämäisen hotellihuoneen. Balin matkan ensimmäisen majoituksen kanssa kävi munkki. No niin kävi toisenkin, vaikka aluksi siltä ei näyttänyt. Tässä yksi ihana villa Balin Canggussa!

allas täynnä kukkia

Epäonni kääntyi sittenkin onneksi

Balin reissua suunnitellessa vietimme tuntikausia Airbnb:stä sopivaa villaa etsien. Kriteerinä villalle oli tietenkin se oma yksityinen uima-allas. Kerrankin hoidimme reissusuunnitelmat ajoissa ja buukkasimme ihanan villan jo kuukausia ennen matkaa, alle satasella per yö.

Muutamaa päivää ennen lähtöä Balille Airbnb:stä tuli viesti, että paikka on vaihtanut omistajaa, ja meillä ei siellä enää varausta ole. Sen sijaan meille tarjottiin toista, tai rahoja takaisin. Otimme sen mitä tarjottiin, mutta kyllä kismitti.

Echo Beach Canggu, Bali

Seminyakin ranta, Bali

Balin Canggu on perinteisesti ollut etenkin pysyvien ulkomaalaisasukkien suosiossa, mutta nykyään sinne tuntuvat suuntaavan kaikki. Tumman hiekan Echo Beach on silti hiukan hiljaisempi kuin naapurinsa Seminyak ja Kuta.

Villa osoittautui alkuperäiseen varaukseen verrattuna upgreidiksi. Oma iso uima-allas ja kalustukset viimeisen päälle. Kolmella makuuhuoneella ja neljällä kylppärillä varustettu villa oli tosin kahdelle tarpeettoman iso.

Villa omalla uima-altaalla Balilla

Kävelymatkan päässä villasta sijaitsee Canggu Club, josta löytyi ilokseni mm. kuntosali ja pieni vesipuisto. Muuten sijainti olikin sitten hanurista ilman omaa kulkupeliä. Kaikkialle oli matkaa, ja liikenne on Balilla tukkoista. Canggussa liikkuminen onnistuu helpoiten mopolla.

Emme ole niin tottuneita tällaiseen ylellisyyteen, että antaisimme pikkuasioiden häiritä.

Varsinkaan, kun yllätykseksi huvilan mukana tuli oma henkilökunta. Heidän oli määrä pitää huolta, että meillä on aina kaikki mitä tarvitsemme.

Villa omalla uima-altaalla Balilla

Huvila omalla henkilökunnalla Balilla

Ihana villa Balin Canggussa

Henkilökunta hoiti puolestamme kauppareissut ja kokkasivat aterioita. Oma henkilökunta tuntui kuitenkin vaivaannuttavalta. Edes vesilasia ei voinut hakea itse ennen kuin paikalle ryntäsi aina avulias Aatu auttamaan.

Rohan sen sijaan näytti olevan elementissään huvilan herrana, ja silminnähden nautti henkilökunnan juoksuttamisesta milloin mistäkin syystä. Yhtenä päivänä hän sai loistoidean pyytää henkilökuntaa hommaamaan meille 500 temppelipuun kukkaa eli plumeriaa, jotta voisi täyttää niillä uima-altaan. Meikäläistä hävetti.

Henkilökunnalla meni kukkienhakureissussa kauan. Viimein he palasivat ja ojensivat päät painuksissa kassillisen täynnä kukkia. He olivat kovin pahoillaan, etteivät kyenneet löytämään kuin 200 kukkaa, vaikka olivat ajelleet ympäriinsä pitkin Canggua ja Seminyakia.

Huvila omalla uima-altaalla Balilla

Huvila omalla uima-altaalla Balilla

Uima-allas täynnä kukkia

Päivän päätteeksi meidän piti aina muistaa käskeä henkilökuntaa häipymään koteihinsa. Eräänä päivänä tämä pääsi unohtumaan. Poika tuli nöyränä illan tullen kysymään lähes kuiskaten, tarvitsemmeko mitään muuta enää tänään, vai voisivatko he kenties lähteä kotiin.

Jätin henkilökunnalle muhkeat tipit.

Muina päivinä käskimmekin heidät koteihinsa jo aamiaisen jälkeen, jotta saisimme nauttia huvilasta ja omasta poolista ihan vaan keskenämme.

Majoitus omalla uima-altaalla Balilla

Vesimelonia uima-altaalla

Meillä oli siis vaikeuksia tottua omaan palvelusväkeen. En tiedä, tottuisinko ikinä. Onneksi sitä tuskin koskaan tarvitsee miettiä.

Drinkeillä Seminyakissa

Ravintola Seminyakissa

Muutaman kerran saimme sentään raahattua itsemme uima-altaan reunalta rantaan ihailemaan Balin unohtumattomia auringonlaskuja ja safkaamaan Canggun tai Seminyakin ylihinnoitelluissa ravintoloissa.

Auringonlasku Balilla

Auringonlasku Balilla

Canggun villan altaalla meni mukavasti pari päivää auringossa loikoillen palvelusväen kiikuttaessa sateenvarjodrinkkejä kouraan. Saimmepa poolin reunalla vielä hieronnatkin. Ehkä sittenkin voisin tottua tähän.

Jos kiinnostuit, kyseessä oli Club Corner Residence, normihinta 260 euroa yöltä.

14 UNIIKKIA MAJOITUSTA BALILLA

Lue myös: VINKIT CANGGUUN

KAIKKI POSTAUKSET BALILTA


Muuttolinnun löytää Fabon lisäksi myös Instasta, Twitteristä ja Snäpistä nimimerkillä ankkis1 . Blogia voit seurata myös Blogit.fi :ssä, Blogipolussa ja Bloglovinissa.