Itsepaljastelua – 20 faktaa minusta

Kirjoituksistani on varmaan tullut selväksi se, että rakastan reissaamista ja palmurantoja. Mutta mitä muuta te meikäläisestä tiedätte? Koska blogiin on viime aikoina rantautunut ainakin kaksi uutta lukijaa, ajattelin, että nyt on oiva aika itsepaljastella eli avautua hieman tyypistä blogin takana. Silläkin uhalla, että ketään ei paskaakaan kiinnosta, tässä teille itsepaljastelua kahdenkymmenen faktan muodossa maustettuna kuvilla omasta pärstästäni.

1. Olen tyttömäinen tyttö. Lapsena mekko saatiin päälle vain pitkän taistelun ja pakottamisen jälkeen. Nykyään mekko on ykkösriepuni treenivaatteiden jälkeen. Tykkään vaaleanpunaisesta, röyhelöistä, pehmoleluista, pastellisävyisistä yksisarvisponeista, söpöistä eläimistä, kukkaseppeleistä ja glitteristä. Ja kyllä, ikä alkaa kolmosella. Jos olisin mies, olisin transvestiitti. Itse asiassa joskus melkein toivon, että olisin mies, jotta voisin olla transvestiitti ja pukeutua överisti paljetteihin ja höyhenpuuhkiin. Oletteko nähneet aussileffan Priscilla – Aavikon kuningatar? Se on yksi lemppareistani. Rakastan leffan transujen överityyliä!

minä ja kissa

2. Olen tyttömäinen, paitsi silloin, kun potkin ilmaa apinanraivolla nyrkkeilyshortseissa Bodycombat-ohjaajana. Haluaisin myös aloittaa jonkin kamppailulajin.

3. Olen yltiöpositiivinen idealisti. Uskon hyvyyden siemeniin kaikissa ja näen ihmisissä aina ensin ne positiiviset asiat. Joskus se johtaa pettymyksiin, kun koen, että hyvä ja reilu käytös johtaa vain siihen, että ylitseni kävellään. Aivojeni on vaikea käsittää ihmisten ilkeyttä, juoruilua tai selkäänpuukotusta. Kenties katson maailmaa liian vaaleanpunaisten linssien läpi, mutta olen mieluummin naiivi haaveilija kuin kyyninen katkera kyräilijä!

minä hongkongissa

4. Pelkään kuolemaa. Pidän mielessäni listaa kauheimmista tavoista kuolla ja luen aiheeseen liittyvää kirjallisuutta. Yritän myös päästä yli kuolemanpelosta meditoimalla. Tiedättekö ne unet, joissa melkein kuolee? Olen itse monta kertaa kuollut unessani. Olen unessa kuolleena yleensä vajaa minuutin, kunnes herään. Kun jonain päivänä kuolen, haluan, että tuhkistani kasvatetaan palmu biouurnassa rannalle.

5. En katso kauhuleffoja. En tykkää säikkyä. Mielikuvitukseni on liian vilkas, ja näen helposti painajaisia. Näin kauhuleffan viimeksi neljätoista vuotta sitten. Kyseessä oli The Ring, ja muistan sen vielä kurttuisena mummonakin.

itsepaljastelua

6. Rakastan ruokaa, ja meitä on usein sanottu foodieiksi eli suomalaisittain kai negatiiviseen sävyyn ruokasnobeiksi (onko tälle joku parempi suomennos?!). Kauas on tultu opiskeluaikojen pääkallomuhennoksesta. En ole niitä fitnessmimmejä, jotka mussuttavat yksipuolisesti parsakaalia ja kanaa päivästä toiseen. Terveellinen ruoka voi olla myös maistuvaa, ja askeettisuus on turhaa.

7. Olin yli kymmenen vuotta kasvissyöjä. Nykyään olen vannoutunut lihansyöjä. Luuliemi poreilee padassa harva se päivä. Kannatan siis lihansyöntiä, mutta uskon myös, että yleisesti lihaa pitäisi syödä reilusti vähemmän ja laadukkaammin. Tehotuotanto järkyttää edelleen yhtä paljon kuin kasvissyöjänä.

andamaaneilla

8. Rakastan naamiaisia. Rakastan Halloweenia, karnevaaleja ja mitä tahansa tekosyytä pukeutua epätavallisesti. Hurraan mielessäni ihmisille, jotka uskaltavat räväyttää jokapäiväisessä elämässä välittämättä paskaakaan, mitä muut ajattelevat. Nostan hattua naapurin keski-ikäiselle lyylille, joka kulkee kaikkialle kissankorvapanta päässä.

9. Haluan kokeilla eri elämäntyylejä asumalla eri puolilla maailmaa. Rakastan asua Australiassa, mutta haaveilen asumisesta väliaikaisesti Barcelonassa, Väli-Amerikassa, Havaijilla ja Balilla.

minä malediiveilla

10. Olen kiinnostunut henkimaailmasta, rajakokemuksista, avaruusolioista ja New Age -hömpötyksistä. Menen mieluusti ennustajaeukolle tai meediolle kuuntelemaan, mitä heillä on sanottavanaan. Se ei tarkoita, että välttämättä uskoisin mihin tahansa, mutta pidän mieleni avoinna.

11. En vieläkään tiedä, mitä haluan tehdä isona. Olin koulussa kympin tyttö lähes kaikessa, ja seurauksena en koskaan löytänyt kutsumustani. Kävin kauppatieteellisen vain hoksatakseni, että siihen liittyvää työtä en ainakaan halua tehdä.

DSC04118 (489x700)

12. Rakastan videopelejä ja karaokea. Parhaissa bileissä pelataan Mario Kartia, Guitar Herota tai Singstaria!

13. Olen introvertti. Erakoituminen omaan luolaani peiton alle hyvän kirjan kanssa kiinnostaa usein enemmän kuin sosiaaliset tapahtumat. Uskon, että yhteiskunnassa aliarvostetaan ja sorsitaan turhaan introvertteja. Tykkään myös esiintymisestä silloin, kun se tapahtuu omilla ehdoillani, kuten liikunnanohjauksessa.

DSC_3993 (700x467)

14. En pidä extreme-lajeista. Tämä liittyy siihen, etten tykkää säikytellä itseäni. Minua ei saa vuoristorataan, enkä näe mitään syytä hypätä täydellisen ehjässä kunnossa olevasta lentokoneesta. En siedä sitä mahanpohjasta ottavaa tunnetta. Ainoa extreme-laji mistä pidän on lumilautailu, ja sekin sujuu paremmin muutaman minttukaakaon jälkeen.

15. Haaveilen joogaopettajakurssista. Ensin täytyy varmaan alkaa joogaamaan säännöllisesti.

joogaa vesiputouksella

16. En pidä lokeroinnista ja leimaamisesta. Minua ei ensisijaisesti kiinnosta, mistä joku on kotoisin tai mitä joku tekee työkseen. Ammatti tai ihonväri ei määrittele ihmistä, vaan se on sivuseikka. Ihminen on paljon moninaisempi olento kuin määritelmänsä. Olen enemmän kiinnostunut ihmisten maailmankatsomuksesta ja persoonallisuudesta. Määritelmät kertovat usein enemmän määrittelijän omasta arvomaailmasta.

17. Rakastan telttailua ja road trippejä.

01691-09-FZ-1679 (853x1280) (466x700)

18. Olen wannabe-hippi. Haluan kirmata alasti niityllä heitellen kukkasia ja huudellen sodanvastaisia iskulauseita. Uskon rauhaan, universaaliin rakkauteen, avarakatseisuuteen ja suvaitsevaisuuteen. En käytä shampoota, olen kiinnostunut itämaisista uskonnoista ja ekologisuudesta ja rakastan hippityylisiä vaatteita.

19. En kestä kuulla omaa ääntäni. Kuulostan pikkutytöltä. Puhelinmyyjät rutiininomaisesti kysyvät vanhempia puhelimeen, kun vastaan puhelimeen. Siitä on seurannut se, että vältän puhelinsoittoja viimeiseen saakka. Aina kun mahdollista, hoidan asiat sähköpostilla. Ainakin siihen asti, että olen tavannut vastapuolen, ja he tietävät, etten ole kahdeksanvuotias lapsi.

minä ja hevonen

20. Vaikka tällä hetkellä nautin suurkaupunkielämästä, jonakin päivänä haluan muuttaa maalle ja perustaa maatilan rannikon läheisyyteen. Ensin täytyy tosin varmaan päästä eroon kastematokammosta, ettei Rohanin yksin tarvitse hoitaa puutarhaa.

En ole se kirjaston avoimin kirja. Kun en tunne täysin itseänikään, kahdellakymmenellä yksityiskohdalla ei pitkälle pötkitä meikäläiseen tutustumisessa. Mutta jätetään loput toiseen kertaan!

Olethan huomannut, että Muuttolintua voi seurata myös Facebookin lisäksi Instagramissa nimellä ms.coco.nut! Kommentteja rakastetaan, kunhan ne ovat positiivisia eivätkä tule iskältä!