Kuka mitä häh?

http://crug-glas.co.uk/gallery/cg_0118_8bit/feed ollaasi

http://jardinscarya.com/?fr_les-horaires-de-nos-marches-fermiers,37 Hei!
Olen Anna, levottomilla jaloilla ja wanderlust-geenillä siunattu elämäntapareissaaja. Kärsin ikuisesta matkakuumeesta sinne, missä en vielä ole ollut ja elän niitä hetkiä varten, joille ei riitä sanoja. Ja silti yritän pukea niitä sanoiksi täällä. Muuttolintu -blogissa jaan reissukokemuksiani maailmalta. Täältä löydät ainutlaatuisimmat majoitukset, unohtumattomimmat seikkailut ja muut matkavinkit, inspiraatiota rottarallista irtautumiseen, ripauksella ulkosuomalaisen avautumisia elämästä Australiassa.

http://ashbournefarmsupplies.com/shop/animal-bedding-feed/high-mag-minerals-orange-bucket-20kg/ Hyppää kyytiin!

Blogin reissut alkavat muutosta kylmästä lämpimään, nuoruusvuosien opiskelijavaihdosta Australiaan, jonka myötä jäin sille tielle. Nykyään mukana matkassa kulkee aussisiippa Rohan, joka hääräilee kameran takana. Villi reppureissuelämä on vaihtunut aikuisempaan pariskuntamatkailuun, torakoiden valtaamat dormihuoneet tasokkaampaan majoitukseen ja pääkallomuhennos useamman ruokalajin illallisiin.

Reissuilla jahtaamme uusia seikkailuja, uniikkeja majoituspaikkoja ja autenttisia makuelämyksiä. Rakastamme autioita palmurantoja, äärettömiä uima-altaita, ilmaisia upgreidejä, veden ylle rakennettuja bungaloweja, road trippejä, glampingiä, niin pitkiä illallisia kuin katuruokaakin, kookosdrinkkejä ja shamppanjaa. Erityinen paikka sydämissämme tulee aina kuulumaan Australialle ja kaukaisille paratiisirannoille.

Tällä hetkellä elämme ikuista kuherruskuukautta Kaakkois-Aasiassa diginomadeina. Unelmat ja elämän prioriteetit pyörivät reissuelämäntyylin ylläpitämisen ympärillä.

Olemme kolunneet Australiaa ympäri ämpäri, ja sen lisäksi höperehtimisiä löytyy mm. Aasiasta, Euroopasta ja Tyyneltämereltä.

Ota rento asento, kenties kulho popcornia kainaloon ja hyppää kyytiin!

Yhteydenotot: muuttolintu1@gmail.com

 

ollassi2jpg