Kuka mitä häh?

Kuka mitä häh?2018-12-30T10:24:26+02:00

ollaasi

Hei!
Olen Anna, levottomilla jaloilla ja vaellusvietillä siunattu elämäntapareissaaja. Kärsin ikuisesta matkakuumeesta sinne, missä en vielä ole ollut ja elän niitä hetkiä varten, joille ei riitä sanoja. Ja silti yritän pukea niitä sanoiksi täällä. Muuttolintu -blogissa jaan reissukokemuksia maailmalta; ainutlaatuisimmat majoitukset, unohtumattomimmat seikkailut ja muut matkavinkit, inspiraatiota rottarallista irtautumiseen, ripauksella ulkosuomalaisen avautumisia elämästä Australiassa.

Hyppää kyytiin!

Blogin reissut alkavat muutosta kylmästä lämpimään, nuoruusvuosien opiskelijavaihdosta Australiaan, jonka myötä jäin sille tielle. Nykyään mukana matkassa kulkee aussisiippa Rohan, joka hääräilee kameran takana. Villi reppureissuelämä on vaihtunut aikuisempaan pariskuntamatkailuun, torakoiden valtaamat dormihuoneet tasokkaaseen majoitukseen ja pääkallomuhennos useamman ruokalajin illallisiin.

Reissuilla jahtaamme seikkailuja, uniikkeja majoituspaikkoja ja autenttisia makuelämyksiä. Rakastamme autioita palmurantoja, äärettömiä uima-altaita, ilmaisia upgreidejä, veden ylle rakennettuja bungaloweja, road trippejä, glampingiä, pitkän kaavan illallisia mutta myös katuruokaa, kookosdrinkkejä ja shamppanjaa. Erityinen paikka sydämissämme tulee aina kuulumaan Australialle ja kaukaisille paratiisirannoille.

Tällä hetkellä meidät voi bongata elämästä ikuista kuherruskuukautta diginomadeina jossain päin maailmaa. Menemme sinne minne tuuli kuljettaa, ja unelmat ja elämän prioriteetit pyörivät reissuelämäntyylin ylläpitämisen ympärillä.

Olemme kolunneet Australiaa ympäri ämpäri, ja sen lisäksi höperehtimisiä löytyy mm. Aasiasta, Euroopasta ja Tyyneltämereltä.

Ota rento asento, kulho popcornia kainaloon ja hyppää kyytiin!

YHTEYDENOTOT: MUUTTOLINTU1 (@) GMAIL.COM

 

ollassi2jpg