Kuka mitä häh?

ollaasi

Hei!
Olen Anna, reissukärpäsen riivaama elämäntapareissaaja ja bloggaaja. Kärsin ikuisesta matkakuumeesta sinne, missä en vielä ole ollut, ja elän niitä hetkiä varten, joille ei riitä sanoja. Ja silti yritän pukea niitä sanoiksi täällä. Muuttolintu -blogissa jaan niin reissukokemuksia, ulkosuomalaisen avautumisia, inspiraatiota rottarallista irtautumiseen kuin valittuja matkavinkkejäkin.

Hyppää kyytiin!

Blogin reissut alkavat muutosta kylmästä lämpimään, nuoruusvuosien opiskelijavaihdosta Australiaan, jonka myötä jäin sille tielle. Nykyään mukana matkassa kulkee aussisiippa Rohan, joka hääräilee pääasiassa kameran takana. Villi reppureissuelämä on vaihtunut aikuisempaan pariskuntamatkailuun, torakoiden valtaamat dormihuoneet tasokkaisiin majapaikkoihin ja pääkallomuhennos useamman ruokalajin illallisiin.

Nykyään reissuilla jahtaamme ainutlaatuisia kokemuksia, seikkailuja ja uusia makuelämyksiä, pyrkien näkemään kohteet paikallisin silmin, satunnaisesti itseämme luksushetkillä hemmotellen. Rakastamme merta, autioita palmurantoja, äärettömiä uima-altaita, ilmaisia upgreidejä, road trippejä, glampingiä, pitkiä illallisia, katuruokaa, kookosdrinkkejä ja auringonlaskuja. Tavoitteenamme on vaatimattomasti valloittaa koko maailma, mutta erityinen paikka sydämissämme tulee aina kuulumaan Australialle ja kaukaisille paratiisirannoille.

Tällä hetkellä pidämme tukikohtaa Australiassa, kunnes maailman tuulet taas vievät. Unelmat ja elämän prioriteetit pyörivät reissaamisen ympärillä. Silloin kun emme ole reissussa, teemme töitä sen eteen, että tulevaisuudessa voimme elää ikuista kuherruskuukautta.

Olemme kolunneet Australiaa ympäri ämpäri, ja sen lisäksi höperehtimisiä löytyy mm. Aasiasta, Euroopasta ja Tyyneltämereltä.

Ota rento asento, kulho popcornia ja hyppää kyytiin!

Yhteydenotot: muuttolintu1@gmail.com

 

ollassi2jpg