Luksushotellinautintoja Australian Port Douglasissa

Palataan vielä hetkeksi huhtikuun minilomalle Australian Queenslandin Port Douglasin lomakeitaaseen. Tämä oli niitä lomia, joilla ei mieli tehnyt juuri hotellilta liikahtaa. Joskus tekee hyvää ihan vaan rehellisesti lomakoomailla. Hengailla kylpytakissa, tilata huonepalvelua, pulikoida altaassa, pistää puhelimet syrjään eikä tehdä mitään sen kummempaa, korkeintaan lukea jotain aivotonta hömppäkirjaa.

Port Douglasista löytyy tähän tarkoitukseen lukuisia toinen toistaan upeampia luksusresortteja. Yksi näistä on meille ylitse muiden. Olemme yöpyneet Port Douglasin Pullman Sea Temple Resort & Spassa nyt kolmella lomalla.

Emme yleensä innostu ketjuhotelleista. Niissä on yleensä tylsä steriili sisustus, ja niistä puuttuu persoonallisuus. Mutta ketjuhotelleistakin voi löytyä helmiä, ja tämä on yksi niistä.

Port Douglasin Sea Templeen meitä vetää erityisesti upea koko hotellin kiertävä, palmujen reunustama laguuniallas. Joistakin huoneista pääsee suoraan terassilta altaaseen pulahtamaan. Kaikista huoneista löytyy iso poreamme.

Sijainti on suoraan yhdellä Australian kauneimmista rannoista, 4 Mile Beachillä, jota hehkutin edellisessä postauksessa, hiukan syrjässä kylästä.

Tällä kertaa yövyimme penthouse-sviitissä, josta löytyi kunnon keittiö, kaksi makuuhuonetta ja koko asunnon kokoinen kattoterassi, ihana parveke ja jopa kaksi poreammetta.

Kaksi isoa poreammetta menee ehkä jo liioittelun puolelle, mutta kun melkein koko loman satoi vettä, päivällä lilluimme kattoterassilla sijaitsevassa ammeessa, illalla sisällä.

Syötiin hyvin, lipitettiin skumppaa, lilluttiin ammeessa, nautittiin kuuman kosteasta tropiikin ilmasta, unohdettiin muu maailma ja keskityttiin täydelliseen rentoutumiseen.

Pimeän tullen soihdut syttyvät joka puolella resorttia luoden taianomaisen tunnelman. Tällä kertaa sitä pilaamassa tosin oli jatkuva sade.

Meillä liittyy tähän hotelliin myös ihania muistoja, yövyimme täällä nimittäin ensimmäistä kertaa parisuhteemme alkuaikoina. Molemmille tämä oli ensimmäinen tasokkaampi hotellikokemus, ja virne oli leveä 3000 neliömetrin laguunialtaassa polskiessa.

Jos etsit hotellia merkkipäivän viettoon tai muuten vaan täydelliseen hemmotteluun Queenslandissä, Port Douglasin Sea Temple on nappivalinta! Hinnat alkavat 160e yöltä.


Muuttolinnun löytää Fabon lisäksi myös Instasta nimimerkillä ms.coco.nut ja Twitteristä ja Snäpistä nimimerkillä ankkis1 . Blogia voit seurata myös Blogit.fi :ssä, Blogipolussa ja Bloglovinissa.