Australian trooppisessa Queenslandissä sijaitseva pieni Port Douglasin lomakylä on etenkin varakkaiden lomakohde. Siellä viihtyvät myös miljonäärit ja julkkikset. Vaikka et olisi kumpaakaan, viehättävää Port Douglasia ei silti kannata skipata. Täältä löytyy ihania, tosin hintavia putiikkeja ja ravintoloita sekä upea palmujen reunustama 4 Mile Beach. Ei myöskään kannata missata ihania sunnuntaimarkkinoita!

Port Douglas

4 Mile Beach, Port Douglas

Pari vuotta sitten ökyilimme täällä yhden yön verran viiden tähden luksusresortissa. Viihdyttiin sen verran hyvin, että tällä kertaa pistimme paremmaksi ja buukkasimme kaksi. Muuttolintu suosittelee Sea Temple Resort & Spata. Parhaita hotelleja, missä ollaan yövytty reissuilla. En sitten tiedä, kuinka paljon sillä on tekemistä sen kanssa, että tänne liittyy rakkaita muistoja ajoilta, kun olimme vasta tavanneet Rohanin kanssa.

Sea Temple Resort & Spa, Port Douglas

Sea Temple Resort & Spa

Huone oli tälläkin kertaa suoraan koko hotskun kiertävän massiivisen laguunin äärellä. Omalla terassilla kelpasi imeskellä ylihinnoiteltua 17 dollarin pina coladaa, silloin harvoin kun liikahdimme isosta poreammeestamme.

Suklaaseen dipattuja mansikoita ja skumppaa poreammeessa… Tähän voisi tottua.

Sea Temple Resort & Spa

Hotsku sijaitsi heti rannan suorassa läheisyydessä, mutta emme raahautuneet sinne vasta kun lähtiessä. 4 Mile Beach toimii myös aina.

4 Mile Beach, Port Douglas

4 Mile Beach, Port Douglas

Campervaniin palaaminen maistui aika karvaalta tämän jälkeen. Harkitsimme lisäyöksi jäämistä, mutta ei ehkä näillä tuloilla. Osa huoneista oli myös myynnissä….. Sitten joskus. Tai tuskin koskaan, tällä elämäntyylillä!