Shamballa Moon – Taivaallinen villa Ubudissa

 

* Yhteistyössä Shamballa Moon villan kanssa. Mielipiteet ovat omiani.

Balin Ubudin kupeesta löysimme taas yhden ihanan huvilan, täydellisen romanttisen pakopaikan pariskunnalle. Shamballa Moonin villassa vietimme taivaalliset kaksi päivää loikoillen äärettömän uima-altaan laidalla, imeskellen pina coladaa ja nauttien tekemättömyyden autuudesta.

Villa Shamballa Moon, Ubud, Bali

img_6471-1280x1280

Villa Shamballa Moon, Ubud, Bali

Ubud, Bali

Villa omalla uima-altaalla Balin Ubudissa

Meidän Balin reissuilla ei majoitusten suhteen ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin oma villa yksityisellä uima-altaalla. Ihan siitä syystä, että täällä semmoisen saa vaikka ei uisi rahoissa. Se on oikeastaan yksi niistä pääsyistä siihen, miksi aina palaamme Balille.

Shamballa Moon villa sijaitsee vajaan kymmenen minuutin päässä Ubudista, sopivasti syrjässä pahimmasta kaaoksesta ja mölystä, mutta tarpeeksi lähellä päivävierailuille, jos siis villan autuudesta viitsii poistua.

Villa on luonnon helmassa, perhosia lepattelee altaan yllä ja linnut laulavat. Ei tämmöisiä sijainteja löydy etelän turistikeskittymistä. Siksi me tälläkin Balin lomalla päätimme viettää osan ajasta sisämaan viidakkojen ja riisiterassien rauhassa.

villa omalla uima-altaalla bali

villa omalla uima-altaalla ubud

Villa omalla uima-altaalla, Ubud, Bali

villa omalla uima-altaalla

Tervetuliaisdrinksu kouraan, kukkalei kaulaan, ja Ubudin loma sai alkaa. Aina niin herttainen oma henkilökunta esitteli meille huvilan balilaisten sävelten soidessa taustalla.

Kaksikerroksisen villan kruunaa ääretön uima-allas upeilla näkymillä Balin viidakkoon. Ihanalla pyöreällä päiväsängyllä kelpasi lojua altaan reunalla. Sisustus on rauhoittavan valkoinen, ja auringossa kylpevä avoin villa kiiltelee puhtauttaan. Makuuhuoneesta löytyy pylvässänky, ja leveältä parvekkeelta aukenee näkymät puiden latvuksiin.

Ihastuimme myös isoon ulkoilmakylpyhuoneeseen. Jokaisesta kylpyhuoneesta pitäisi löytyä palmu, jos meiltä kysytään! Yläkerrasta löytyy vielä toinenkin kylppäri.

Shamballa Moon villa, Ubud, Bali

Shamballa Moon villa, Ubud, Bali

Shamballa Moon villa, Ubud, Bali

Villaelämää Balilla

Näissä luksusvilloissa on toki kääntöpuolensa. Seurauksena nimittäin meidän Balin lomat on tehty pääasiassa omalla poolilla loikoilusta. Oman villan auvosta kun ei tee mieli lähteä mihinkään!

Toisaalta poolin reunalle voi järjestää jos jonkinlaista aktiviteettia, kuten yksityistä joogatuntia tai hierontaa. Taivaallinen balilainen hieronta päättyi kukkakylpyyn, josta saattoi näin myöhään iltapäivällä seurata tähtien syttymistä taivaalle.