Bangkokin Lebua Tower ja Sky Bar – kannattiko?

sisältää affiliatelinkkejä

Päätimme Thaimaan matkamme samalla tavalla kuin sen aloitimmekin, eli tyylillä. Tällä kertaa yövyimme lähes legendaarisessa Tower Club at Lebuassa, joka tunnetaan yhtenä Bangkokin maineikkaimmista hotelleista. Lebuan saattaa muistaa myös Hangover-leffasta, upeasta kattobaarista Lebua Sky Barista tai kuuluisista ravintoloista.

Romanttinen parveke korvaa puutteet sisustuksessa

247 metriin kohoavan Lebuan loisteliaaseen aulaan saapuessa olo on kuin tärkeämmälläkin vippivieraalla. Huoneistomme 55. kerroksessa oli oikein tilava, mutta kalustus vanhanaikainen ja tylsä. Sen korvasi kuitenkin ihanan romanttinen parveke, josta näkymät avautuivat yli Bangkokin ja Chao Praya -joen.

Itse asiassa en edes tiennyt Lebuan maineesta ennen tänne tuloa. Minut houkutteli yöpymään Lebuaan juurikin sen huoneiden ikoniset parvekkeet, joilta kelpasi ihailla Bangkokin utuisen pinkkejä auringonlaskuja.

Tower Club at Lebuaan kuuluvat Lebuan korkeimmissa kerroksissa sijaitsevat huoneet. Huoneiden hintaan sisältyy pääsy hotellin loungeen ja siellä muutaman tunnin ajan kanapeet ja drinkit. Huoneen hinta (140e / yö) tuntuikin muutaman pina coladan jälkeen paljon siedettävämmältä.

Lebuan kuntosali ja allas olivat ihan mukiinmeneviä, ei mitään kovinkaan mieleenpainuvia kokemuksia.

Sen sijaan aamiainen oli hyvin mahdollisesti paras, mihin olen hotelleissa koskaan törmännyt. Oli salaattia, sushia ja sashimia, tuoreita vihermehuja, intialaista, länsimaista, kiinalaista, Lähi-Idän makuja, löytyi gluteenitonta ja ihan mitä mielesi saattaakin sitten halajata. Lebuassa aamupala kannattaa nauttia pitkän kaavan mukaan!

Lebua Sky Bar – Bangkokin maineikkain kattobaari

Tottakai täällä kun yövyttiin, illan pimetessä suuntasimme Bangkokin kuuluisimpaan kattobaariin. Lebuan 63. kerroksessa sijaitseva Lebua Sky Bar on maailman korkeimpia ulkoilmaterasseja.

Lebuan kattobaarissa ja loungessa on tiukka pukukoodi. En voi sanoa pitäneeni siitä päästä varpaisiin silmäilystä, jota kattobaarissa sai aina ovella osakseen. Muutenkin asiakkaita kohdellaan hiukan komennellen kuin karjaa.

Saavuimme Sky Bariin viittä vaille kuusi ja meidät ohjattiin toiseen Distil -baariin odottelemaan. Itse asiassa tykkäsin tästä enemmän kuin Sky Barista. Ai miksikö? Täällä pääsee istumaan! Teekannussa tarjoillun cocktailin kylkiäisinä sai sashimia, pisteet myös siitä.

Sky Barin kattobaarin henkeäsalpaavat näkymät eivät voisi olla paremmat. Taivas vaihtoi väriä pinkistä violettiin ja alapuolella avautui lumoava pilvenpiirtäjämeri. Ilma oli kirjaimellisesti sähköinen, ja taivas salamoi.

Hypnotisoivasta näystä huolimatta samaan aikaan korkkarit alkoivat pahasti painaa jalkoja. Ja Sky Barissa ei ole istumapaikkoja. Lebua Sky Bar on kokemisen arvoinen kerran ja yhdelle drinkille.

Viihdyimme Lebua Tower Clubissa sen verran hyvin, että Bangkokin nähtävyydet jäivät taas näkemättä. Lebuan parasta antia ovat parvekenäkymät ja lounge, joten täällä kannattaa ehdottomasti satsata parempaan huoneeseen.

Me valitsemme ensi kerralla huonomman hotellin, jotta maltamme nähdä myös kaupunkia, mutta silti tänne tulemme jonain päivänä uudestaan!

Jos innostuit, tutustu Lebuaan lisää täällä* (affiliate-linkki, eli Muuttolintu saa varauksesta pienen komission).

Huomasithan myös juttuni toisesta loistohotellista Bangkokissa:

Hääpäivän hemmotteluhetkiä loistohotellissa Bangkokissa


Muuttolinnun löytää Fabon lisäksi myös Instasta nimimerkillä ms.coco.nut ja Twitteristä ja Snäpistä nimimerkillä ankkis1 . Blogia voit seurata myös Blogit.fi :ssä, Blogipolussa ja Bloglovinissa.