Kohdeopas Australiaan

Kohdeopas Australiaan2018-12-19T10:22:48+02:00
Selviytymisopas Australiaan
Siintääkö haaveissasi Australia? Ihanteellisen ilmaston ja eksoottisen luonnon Australia on monille unelmien matkakohde. Blogistani löydät työkalut haaveiden toteuttamiseen pallon toisella puolella, vinkit Australiaan, kokemuksia ja matkakertomuksia ympäri maata sekä myös ulkosuomalaisen avautumisia elämästä Kengurumaassa.
minne ja mitä nähdä australia

Mitkä ovat Australian parhaat paikat, minne mennä ja mitä Kengurumaassa kannattaa nähdä? Täältä löydät vinkkejä kohteiden valintaan, reittiehdotuksia sekä kohdeoppaita.

Paras tapa nähdä Australiaa on autolla. Tässä tärkeimmät vinkit road tripille Australiaan!

Missä nähdä Australian eläimiä luonnossa

Australiassa kannattaa tutustua sen hämmästyttävään luontoon. Täältä löydät tietoa kauniimmista kansallispuistoista ja parhaista paikoista bongata eläimiä luonnossa. Entä mitä eläimiä Australiassa kannattaa varoa?

Australia on mahtava paikka asua. Mutta mitkä kaupungit ovat parhaita asumiseen? Tässä plussia ja miinuksia eri paikoista.

Aiheesta olen myös kirjoittanut e-kirjan Selviytymisopas Australiaan, jossa sukelletaan vielä syvemmälle australialaiseen elämäntyyliin ja sielunmaisemaan sekä jaetaan käytännön vinkkejä Australiaan suuntaavalle.
TUTUSTU

Inspiraatiota Australian matkaan

Pidä varasi, sillä Australia on maa, joka vie helposti sydämen, nimimerkillä kokemusta on.
Kysymyksiä, risuja tai ainakin ruusuja sekä toivepostauksia otetaan mielellään vastaan. Kurkkaa myös e-kirja, kenties vastaus päätäsi vaivaavaan kysymykseen löytyy sieltä!
Lukuiloa!