20 x Viime vuoden ikimuistoisimmat majoitukset

sisältää affiliatelinkkejä

Viime vuonna nukuimme 87 eri sängyssä. Ei ihme, että vuosi tuntui rankalta. 87 kuulostaa aika päättömältä määrältä, mitä se onkin, mutta eri kohteita ei ollut näin paljon. Majoituimme monta kertaa erinäisistä syistä samassa kohteessa useammassa majoituksessa.

Pääasiassa yövyimme keskihintaisissa hotelleissa tai Airbnb:ssä. Nomadielämä on hiukan nostanut majoituksen laatukriteereitä. Sisätiloissa tulee vietettyä enemmän aikaa kuin lomamatkalla, joten netti, työpöytä ja tropiikissa ilmastointi ovat tärkeitä. Säännöllisesti olemme myös halunneet hemmotella itseämme tasokkaan hotellin pehmeillä sängyillä ja ihanilla uima-altailla. Useimmat viime vuoden ikimuistoisimmista majoituksista kuuluvat tähän kastiin, mutta mukaan mahtuu myös pari budjettimajoitusta.

Meitä kiinnostavat matkalla eniten persoonalliset ja ainutlaatuiset majoitukset, jotka ovat elämys itsessään, ja niitä on tähän vuoteen mahtunut lukuisia.

Kuten huomaat, monet majoituksista löytyvät Balilta. Balilta löytyy paljon ainutlaatuisia paikkoja hyvällä hinta-laatusuhteella. Siispä pihtailimme tarkoituksella monissa muissa maissa, jotta voimme Balilla yöpyä useammin mukavasti.

87 hotellia ja Airbnb:tä – tässä niistä mieleenpainuvimmat.

Melbourne, Australia

Nasevasti nimetty Notel on varmasti kotikaupunkimme Melbournen päheimpiä tai ainakin omaperäisimpiä hotelleja. Keskustan kerrostalon katolla sijaitseva Notel ei nimensä mukaisesti ole hotelli eikä täältä löydy respaa, vaan sen sijaan 6 vintage streamliner -karavaania. Sisältä streamliner on kokonaan pinkki!

Kuala Lumpur, Malesia

Aloitimme nomadielämän tammikuussa tyylillä. Tässä täytyy olla Kuala Lumpurin upein uima-allasnäkymä. Huone The Face Suitesissä irtoaa n. 120 eurolla. Varaudu siihen, että allas on supersuosittu!

Ngapali Beach, Myanmar

Maaliskuussa Myanmarin seikkailumatkan päätteeksi hemmottelimme itseämme muutaman päivän ajan hulppeassa rantavillassa Ngapali Beachin palmurannalla Amazing Ngapali Resortissa. Tämän täytyy olla Ngapali Beachin parhaimpia majoituksia! Huoneet alkavat n. 140 eurosta.

Halong City, Vietnam

Ennen Halong Bayn risteilyä vietimme yhden yön Halong Cityn Wyndham Legend Halong -hotellissa. Valtavan huoneen parvekkeelta avautuivat unohtumattomat näkymät Halong Bayn karstikallioiden saaristoon, kuin myös uima-altaan reunalta. Yö maksoi n. 85e.

Bai Tu Long Bay, Vietnam

Venevalintamme Halong Bayssä oli tällä kertaa pettymys, mutta silti itse kahden yön risteily pitkin Halong Bayn (tai tarkemmin Bai Tu Long Bayn) ihmeellisiä maisemia oli tälläkin kertaa ikimuistoinen kokemus. Lue lisää…

Ubud, Bali, Indonesia

Tämä “linnunpesä” taitaa voittaa vuoden uniikeimman majoituksen tittelin. Balin Ubudin kupeessa sijaitseva Bird’s Nest koostuu neljästä päällekkäin rakennetusta bambubungalowista. Bird’s Nest sopii myös budjettimatkailijoille, huone nimittäin löytyi Airbnb:stä vain parillakympillä!

Amed, Bali, Indonesia

Miltä kuulostaa villa Balilla, josta löytyy iso uima-allas, vesiliukumäki, kuntosali ja lemmikkiapina? Jos steriilit betonivillat eivät nappaa, tämä palmunlehväkattoinen, 3 makuuhuoneesta koostuva villa Amedissa on nappivalinta. Villa on persoonallinen ja rakkaudella sisustettu, täynnä ihania yksityiskohtia. Lue lisää täältä. 

Ubud, Bali, Indonesia

Lähellä Balin Ubudia, keskellä viidakkoa sijaitsevassa Bidadari villassa vietimme yhden romanttisen viikonlopun. Kukkakylpyjä, kelluvia aamiaisia, oma ääretön uima-allas näkymillä viidakkoon.. Tästä ei ylellinen Balin kokemus paljon parane. Tutustu Bidadariin lisää täällä.

Bali villa majoitus

Seminyak, Bali, Indonesia

Seminyak ei totta puhuen ole suosikkikohteitamme Balilla, mutta tämä romanttinen villa houkutteli meidät sinne pariksi yöksi. Berry Amour on brändännyt itsensä kohteeksi häämatkalaisille ja muille romanttista kokemusta haikaileville. Iso kukkakylpy, oma uima-allas ja kelluvat aamiaiset, kelpaa! Villa maksoi n. 300e yöltä.

Ubud, Bali, Indonesia

Noin puolen tunnin päässä Ubudista löytyy tämä ihmeellinen glamping-majoitus. Villa Akasha on listattu maailman uniikeimpiin ja samalla edullisimpiin Airbnb-majoituksiin. Ulkoa se on kuin kupolin muotoinen teltta, sisältä kuin bambupalatsi. Glampingiä parhaimmillaan! Hinta n. 100e yöltä.