Hotelli 12 uima-altaalla Balin Uluwatussa

Sis. affiliatelinkkejä

Balin matkoillamme olemme päässeet nauttimaan monenlaisista majoituksista aina puumajoista hulppeisiin huviloihin ja persoonallisiin hotelleihin. Joskus matkalla tekee hyvää vain puhtaasti lomakoomailla tasokkaissa puitteissa. Viime matkalla hemmottelimme itseämme ihanalla hotellilla, josta löytyy kokonaiset 12 uima-allasta! Tässä yksi ihana hotelli Balin Uluwatussa.

Rimba Jimbaran Bali by Ayana on valtava hotelli Balin Jimbaran Bayn tuntumassa, lyhyen matkan päässä lentokentästä. Rimba Jimbaran sijaitsee viereisen, jossain määrin kuuluisankin Ayana Resortin valtavalla 90 hehtaarin hotellialueella. Majoittumalla Rimbassa asiakkaiden käytössä on Ayanan palvelut ja toisinpäin.

Tämä tarkoittaa sitä, että käytössäsi on 12 uima-allasta ja 19 ravintolaa.

Tämä ei siis ole pelkkä hotelli tai kaksi hotellia, vaan enemmän kuin vesipuisto tai ainakin valtava lomakylä. Alue on niin suuri, että alueella saa suunnistaa kartan avulla, ja resorttien väliä suhataan söpöillä pikkubusseilla.

Me maksoimme perustason huoneesta hotellissa noin 160 euroa yöltä. Moderni huone oli viimeisen päälle sisustettu. Kohokohtia olivat parvekkeelta löytyvä ihana sohva ja kylpyhuoneen kahden hengen suuri pyöreä kylpyamme. Huoneita löytyy myös suoralla pääsyllä laguunialtaaseen. Ayana Resort on hiukan kalliimpi hotelli, siellä huoneet alkavat noin 240 eurosta, ja sieltä löytyy myös hulppeita ökyvilloja.

Rimba Jimbaranin aamupala oli yksi parhaimpia, mihin olemme matkoilla törmänneet. Valtavan aamupalaravintolan harvinaisempia, iloisia yllätyksiä olivat esimerkiksi sushi ja tuoreet kookospähkinät.

Ayanan edustalta löytyy myös yksityinen ranta-alue. Rannan lisäksi hotellilta olisi löytynyt myös Balin parhaaksi valittu kylpylä, jota on kovasti kehuttu. Me emme ehtineet testaamaan näistä kumpaakaan. Aika loppui ihan kesken, kun jumahdimme hotellin altaalle imeskelemään cocktaileja.

Ayanan kuuluisa Rock Bar

Ayanassa sijaitsee jossain määrin Balilla mainetta niittänyt, kallioilla sijaitseva Rock Bar. Ihmisiä parveilee tänne joka puolelta Balia kokemaan Uluwatun uskomaton auringonlasku tyylikkäällä kallioklubilla.

Rock Bar on koettava kerran, vaikka meidän makuun se ei oikein ollutkaan.

Koko alueella meininki olikin kuin karnevaaleilla. Rock Bariiin mahtuu satoja asiakkaita, ja viimeisen päälle pynttäytynyttä lomakansaa riitti pitkäksi jonoksi asti. Onneksi hotellin asiakkaina pääsimme jonon ohi. Siitäkin huolimatta, että pukukoodi oli unohtunut. Baariin laskeudutaan upealla maisemahissillä.

Baarissa näky oli huvittava, kun auringonlaskua seuraamaan tullut lomakansa suojautui auringolta sateenvarjoilla.

Auringonlaskut Ayana -hotellin merenrannan altaalta olivat meistä paljon nautittavampia kuin Rock Barissa. Tämän uima-altaan täytyykin olla yksi Balin kuuluisimpia ja Uluwatun parhaimpia.

Huonoksi puoleksi lasken täällä sen, että tällaisesta paikasta ei tee mieli lähteä minnekään. Suosittelenkin yhdistämään matkaan myös jotain balilaisempaa majoitusta. Pakko myös mainita, että vaikka altaita riittää, ne suosituimmat tuppasivat olemaan ruuhkaisia. Meren rannalla sijaitsevalla altaalla sijaitseville päivävuoteille olisi ilmeisesti pitänyt varata aika, josta olisi ollut kiva tietää etukäteen.

Nautimme täysillä parin päivän ajan tästä meille hiukan erilaisesta kokemuksesta. Koko lomaa en täällä yöpyisi, mutta muutaman yön hemmotteluun loman lopussa Rimba tai Ayana on loistovalinta hotelliksi.

Rimba Jimbaran ja Ayana Resort ovat sopivia hotelleja niille, jotka tulevat lomalle hakemaan puhtaasti luksuskokemusta ja hemmottelua tasokkaissa puitteissa.

Me ehdimme testata uima-altaista vain vaivaiset kolme, joten pakkohan tänne on tulla joskus takaisin. 😉

Tutustu Rimba Jimbaraniin lisää tästä* ja Ayanaan täällä*. 

*Varaamalla hotellit turkoosien Booking.com -kumppanuuslinkkien kautta Muuttolintu saa pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet sivuston ylläpitoa!

Lue myös: KOHDEOPAS – BALI

14 Uniikkia majoitusta Balilla

Balin Uluwatu

Tärkeimmät vinkit Balille

Mitä tehdä Balilla – 40 ideaa lomanviettoon