14 uniikkia majoitusta Balilla

Laadukkaat, ainutlaatuiset majoitukset ovat yksi parhaita asioita Balilla. Tässä muutama hyväksi testattu villa, hotelli ja uniikki Airbnb-majoitus Balilla monenlaiseen budjettiin.

Balilla majoitustarjontaa riittää, ja hinta-laatusuhde on yleensä kohdillaan. Turistien suosiossa olevalla saarella turistien tarpeet tunnetaan, ja palvelu pelaa. Tässä muutama ikimuistoinen majoitus meidän Balin matkoilta. Suurin osa listatuista on villoja, ja se onkin suosikkitapamme majoittua Balilla. Balilla pääsee nauttimaan villaelämästä omalla uima-altaalla, vaikka ei kroisos olisikaan. Mukaan mahtuu kuitenkin myös mielenkiintoisia hotelleja ja muutama uniikki Airbnb. Tässä meidän suosikit tähän asti, satunnaisessa järjestyksessä. Monista niistä löydät myös tarkempaa kuvausta blogista. Hinnat ovat suuntaa antavia.

Bali majoitus | Rimba Jimbaran uima-allas

1. Dara Ayu

Dara Ayu on ihastuttava, intiimi, vain muutamasta villasta koostuva viidakkokeidas Ubudin ulkopuolella. Dara Ayusta löytyy näyttävä ääretön uima-allas hulppeilla näkymillä. Upeasti sisustetuista villoista löytyy myös yksityiset uima-altaat, ja tarjolla on niin kelluvaa aamiaista kuin kukkakylpyjäkin. Majoitus alkaa noin 130 eurosta.

Lue lisää: Bali villa – Dara Ayu

Bali majoitus | Dara Ayu allas

2. Puri Ganesha

Suoraan rannalla sijaitseva Puri Ganesha on hurmaava villa Pohjois-Balin Pemuteranissa. Pemuteran on rauhallinen osa Balia, vuorien tuolla puolen, kaukana suurimmista turistimassoista. Puri Ganeshan valtava, rakkaudella sisustettu villa sijaitsee rannalla valtavalla omalla pihalla ja omalla uima-altaalla. Puri Ganesha on ollut kaikista Balilla vierailemistamme villoista kenties se vaikuttavin kaikin puolin. Majoitus alkaa n. 230 eurosta.

Lue lisää: Puri Ganesha – Majoitus Balin Pemuteranissa

Bali Majoitus | Puri Ganesha villa

3. Bidadari Private Villas & Retreat

Bidadari on täydellinen pakopaikka paikoin kaoottisen Ubudin hullunmyllystä. Viidakon rinteeseen rakennetun Bidadarin villojen yksityisistä uima-altaista avautuvat huimat maisemat sademetsään. Bidadarissa painotetaan yksityisyyttä, ja muita vieraita emme koskaan visiitillä nähneetkään. Kukkakylpy, kelluva aamiainen, romanttinen yksityinen illallinen, mitä sitä muuta Balin majoitukselta voi edes toivoa? Majoitus alkaa noin 210 eurosta.

Lue lisää: Bidadari – Villa Ubudin viidakossa

Ubud villa | Kelluva aamiainen
Kukkakylpy | Ubud

4. Katana Villa, Amed

Itäisen Balin Amedista löysimme unelmien villan. Kolmella makuuhuoneella, uima-altaalla ja vesiliukumäellä varustettu villa on yksi persoonallisimpia majoituksia, mitä olemme nähneet. Katana Villa tuli myös lemmikkien kera. Puutarhassa elää kilpikonnia, ja vieraiden niin halutessa isäntä tuo näytille lemmikkejään – apinaa ja sivettikissaa, jotka pelastettiin aikoinaan kaltoin kohtelevilta omistajilta. Majoitus alkaa noin 180e yöltä.

Lue lisää: Unelmien villa Balin Amedissa

Bali Majoitus | Villa

5. Shamballa Moon

Shamballa Moon on valoisa, tyylikäs villa omalla uima-altaalla lyhyen ajomatkan päässä Ubudista. Shamballa Moonissa meitä viehättivät sen täydellinen rauhallisuus ja valoisa, vaalea sisustus. Shamballa Moonissa nautimme hieronnasta altaan äärellä, kukkakylvyistä sekä romanttisista illallisista altaan äärellä tulikärpästen pörrätessä ympärillä. Majoitus noin 190e yöltä.

Lue lisää: Ubud – Shamballa Moon

Bali majoitus | Ubud villa
Bali kukkakylpy

6. New Earth Haven

New Earth Haven koostuu muutamasta riisipeltojen keskellä sijaitsevasta, kupolin muotoon rakennetusta bambuteltasta. Glamping-majoitusta tyylillä! New Earth Havenissä korostuu hippitunnelma, ja täällä järjestetään silloin tällöin myös bileitä. Käytössä oli parikin uima-allasta. Upeaa kasvispainotteista Akasha-ravintolaa ei kannata missata. Palvelu oli totta puhuen aika huonoa, ja telttakin parhaat päivänsä nähnyt, mutta silti paikka pääsi listalle uniikkiudensa ansiosta. New Earth Havenin löydät Airbnb:stä. Hinta noin 70e yöltä.

Bali majoitus

7. Rimba Jimbaran & Ayana Resort

Miltä kuulostaa hotelli 12 uima-altaalla ja 19 ravintolalla? Majoittumalla Balin Uluwatun Rimba tai Ayana -hotellissa saat käyttöösi molempien hotellien palvelut. Valtavalle alueelle levittyvä hotellikompleksi on Balin suurin ja yksi kuuluisimmista. Täältä löytyvät myös yksi Balin maineikkaimmista kalliobaareista ja uima-altaista merinäköalalla. Majoitus alkaa noin 160e yöltä.

Lue lisää: Hotelli 12 uima-altaalla Balin Uluwatussa

Bali majoitus | Uluwatu hotelli
Viime vuoden ihanimmat majoitukset

8. Pondok Sebatu

Pondok Sebatu on ihana majoitus Ubudissa. Pondok Sebatu koostuu rinteeseen rakennetuista villoista huikeilla näkymillä Ubudin kuuluisille riisiterasseille. Pondok Sebatu on rauhaa ja autenttista elämystä rakastaville. Villat ovat perinteiseen, upeaan tyyliin rakennettuja, ja niistä löytyy oma uima-allas, missä nauttia kelluvaa aamiaista. Lähistöltä löytyy viehättävä, idyllinen balilainen pikkukylä, upea temppeli ja tietysti kuuluisat Tegalalangin riisiterassit. Villat alkavat noin 100e yöltä.

Lue lisää: Pondok Sebatu – Ihastuttava majoitus Ubudissa

Bali majoitus | Pondok Sebatu villa