21 x Uniikki majoitus Balilla

Laadukas, ainutlaatuinen majoitus on yksi parhaita asioita Balilla. Tässä muutama hyväksi testattu villa, hotelli ja uniikki Airbnb-majoitus Balilla monenlaiseen budjettiin.

Sisältää affiliatelinkkejä, linkit merkitty tähdellä*

Balilla majoitustarjontaa riittää, ja hinta-laatusuhde on yleensä kohdillaan. Turistien suosiossa olevalla saarella turistien tarpeet tunnetaan ja palvelu pelaa. Tässä muutama ikimuistoinen majoitus meidän Balin matkoilta. Suurin osa listatuista on villoja, ja se onkin suosikkitapamme majoittua Balilla. Balilla pääsee nauttimaan villaelämästä omalla uima-altaalla, vaikka ei kroisos olisikaan. Mukaan mahtuu kuitenkin myös mielenkiintoisia hotelleja ja muutama uniikki Airbnb.

*Päivitetty 8.9.2020 ja lisätty majoituksia.

Bali majoitus | Rimba Jimbaran uima-allas

20 x ihana majoitus Balilla

Tässä meidän suosikkimajoitukset Balilla tähän asti, satunnaisessa järjestyksessä. Monista niistä löydät myös tarkempaa kuvausta blogista. Hinnat ovat suuntaa antavia.

1. Dara Ayu

Dara Ayu on ihastuttava, intiimi, vain muutamasta villasta koostuva viidakkokeidas Ubudin ulkopuolella. Dara Ayusta löytyy näyttävä ääretön uima-allas hulppeilla näkymillä. Upeasti sisustetuista villoista löytyy myös yksityiset uima-altaat, ja tarjolla on niin kelluvaa aamiaista kuin kukkakylpyjäkin. Majoitus alkaa noin 130 eurosta.

Bali majoitus | Dara Ayu allas

Lue lisää: Dara Ayu – Villa kuin keidas Balin viidakossa

Dara Ayu |Booking.com

2. Aura House

Aura House on epäilemättä yksi hienoimpia ja uniikeimpia paikkoja, joissa olemme koskaan majoittuneet. Emme lakanneet huokailemasta ja ihastelemasta kolmikerroksisen bambupalatsin uskomatonta arkkitehtuuria. Aura House on paitsi uskomattoman hieno, myös mukavuudet olivat kohdillaan. Ateriat tarjoiltiin suoraan villaan. Bambutalosta löytyy myös oma pyöreä uima-allas. Löydät Aura Housen myös Airbnb:stä.

Bali Majoitus | Aura House

3. Puri Ganesha

Suoraan rannalla sijaitseva Puri Ganesha on hurmaava villa Pohjois-Balin Pemuteranissa. Pemuteran on rauhallinen osa Balia, vuorien tuolla puolen, kaukana suurimmista turistimassoista. Puri Ganeshan valtava, rakkaudella sisustettu villa sijaitsee rannalla valtavalla omalla pihalla ja omalla uima-altaalla. Puri Ganesha on ollut kaikista Balilla vierailemistamme villoista kenties se vaikuttavin kaikin puolin. Majoitus alkaa n. 230 eurosta.

Bali Majoitus | Puri Ganesha villa

Lue lisää: Puri Ganesha – Paratiisi Balin Pemuteranissa

Puri Ganesha | Booking.com

4. Patal Kikian

Tästä eivät allasmaisemat parane! Perheomisteisen Patal Kikianin äärettömästä uima-altaasta avautuvat majesteettiset näkymät Balin korkeimmalle Mt Agung -tulivuorelle. Patal Kikian sijaitsee Sidemenin viehättävässä, hiljaisessa pikkukylässä. Balilaisen perheen omistaman hotellin huoneet ovat balilaiseen tyyliin rakennettuja pieniä villoja. Majoitus alkaa noin 100 eurosta.

Bali majoitus

Lue lisää: Patal Kikian |Booking.com

5. Bidadari Private Villas & Retreat

Bidadari on täydellinen pakopaikka paikoin kaoottisen Ubudin hullunmyllystä. Viidakon rinteeseen rakennetun Bidadarin villojen yksityisistä uima-altaista avautuvat huimat maisemat sademetsään. Bidadarissa painotetaan yksityisyyttä, ja muita vieraita emme koskaan visiitillä nähneetkään. Kukkakylpy, kelluva aamiainen, romanttinen yksityinen illallinen, mitä sitä muuta Balin majoitukselta voi edes toivoa? Majoitus alkaa noin 210 eurosta.

Ubud villa | Kelluva aamiainen
Kukkakylpy | Ubud

Lue lisää: Bidadari – Unelmien villa Ubudin viidakossa

Bidadari | Booking.com

6. Katana Villa, Amed

Itäisen Balin Amedista löysimme unelmien villan. Kolmella makuuhuoneella, uima-altaalla ja vesiliukumäellä varustettu villa on yksi persoonallisimpia majoituksia, mitä olemme nähneet. Katana Villa tuli myös lemmikkien kera. Puutarhassa elää kilpikonnia, ja vieraiden niin halutessa isäntä tuo näytille lemmikkejään – apinaa ja sivettikissaa, jotka pelastettiin aikoinaan kaltoin kohtelevilta omistajilta. Majoitus alkaa noin 180e yöltä.

Lue lisää: Unelmien villa Balin Amedissa

Bali Majoitus | Villa

7. Camaya Bali

Camaya Bali on seitsemästä uniikista bambutalosta koostuva hotelli Balin Sidemenin liepeillä. Jokainen taloista on hiukan erilainen. Me valitsimme Lotuksen, josta löytyi kaksi makuuhuonetta ihastuttavilla pyöreillä sängyillä. Saapuessamme meitä odotti kukkakylpy. Bambutalon eteen levitetyllä verkolla kelpasi ihailla edessä avautuvia utuisia riisiterassimaisemia. Hinnat alkavat noin 170 eurosta.

Camaya Bali

8. Shamballa Moon

Shamballa Moon on valoisa, tyylikäs villa omalla uima-altaalla lyhyen ajomatkan päässä Ubudista. Shamballa Moonissa meitä viehättivät sen täydellinen rauhallisuus ja valoisa, vaalea sisustus. Shamballa Moonissa nautimme hieronnasta altaan äärellä, kukkakylvyistä sekä romanttisista illallisista altaan äärellä tulikärpästen pörrätessä ympärillä. Majoitus noin 190e yöltä.

Lue lisää: Shamballa Moon – Taivaallinen villa Ubudissa

Shamballa Moon | Booking.com

Bali majoitus | Ubud villa
Bali kukkakylpy

9. New Earth Haven

New Earth Haven koostuu muutamasta riisipeltojen keskellä sijaitsevasta, kupolin muotoon rakennetusta bambuteltasta. Glamping-majoitusta tyylillä! New Earth Havenissä korostuu hippitunnelma, ja täällä järjestetään silloin tällöin myös bileitä. Käytössä oli parikin uima-allasta. Upeaa kasvispainotteista Akasha-ravintolaa ei kannata missata. Palvelu oli totta puhuen aika huonoa, ja telttakin parhaat päivänsä nähnyt, mutta silti paikka pääsi listalle uniikkiudensa ansiosta. New Earth Havenin löydät Airbnb:stä. Hinta noin 70e yöltä.

Bali majoitus

10. Rimba Jimbaran & Ayana Resort

Miltä kuulostaa hotelli 12 uima-altaalla ja 19 ravintolalla? Majoittumalla Balin Uluwatun Rimba tai Ayana -hotellissa saat käyttöösi molempien hotellien palvelut. Valtavalle alueelle levittyvä hotellikompleksi on Balin suurin ja yksi kuuluisimmista. Täältä löytyvät myös yksi Balin maineikkaimmista kalliobaareista ja uima-altaista merinäköalalla. Majoitus alkaa noin 160e yöltä.

Bali majoitus | Uluwatu hotelli
Viime vuoden ihanimmat majoitukset

Lue lisää: Hotelli 12 uima-altaalla Balin Uluwatussa

Rimba Jimbaran |Booking.com

Ayana | Booking.com

11. Pondok Sebatu

Pondok Sebatu on ihana majoitus Ubudissa. Pondok Sebatu koostuu rinteeseen rakennetuista villoista huikeilla näkymillä Ubudin kuuluisille riisiterasseille. Pondok Sebatu on rauhaa ja autenttista elämystä rakastaville. Villat ovat perinteiseen, upeaan tyyliin rakennettuja, ja niistä löytyy oma uima-allas, missä nauttia kelluvaa aamiaista. Lähistöltä löytyy viehättävä, idyllinen balilainen pikkukylä, upea temppeli ja tietysti kuuluisat Tegalalangin riisiterassit. Villat alkavat noin 100e yöltä.

Bali majoitus | Pondok Sebatu villa

Lue lisää: Pondok Sebatu – Ihastuttava majoitus Ubudissa

Pondok Sebatu |Booking.com

12. Gravity

Bali meets Santorini – niillä sanoilla on kuvailtu Balin Uluwatun Gravity -resorttia. Gravity on pelkkää silmänruokaa. Valkoiset uima-altaat ja pinkit ihmeköynnökset toden totta tuovat mieleen Kreikan, mutta palmunlehväkatot, vehreä viidakko ja ihanat ulkoilmakylpyhuoneet muistuttavat, että Balilla ollaan. Hinnat alkavat noin 100e yöltä.

Gravity hotelli

Lue lisää: Gravity – Boheemi keidas Balin Uluwatussa

Gravity | Booking.com

13. Firefly Eco-lodge

Balin Ubudin Firefly Eco-lodge on budjettimatkaajan uniikki majoitusvalinta. Näitä “linnunpesiä” löytyy neljä toistensa päälle rakennettuina, ja niihin kiivetään bambutikkaita pitkin. Sijainti on upea Ubudin möykän ulkopuolella, riisiterassien ympäröimänä. Tästä ainutlaatuisesta Airbnb:stä löytyy myös pieni uima-allas, kuvauksellinen keinu ja kylpyamme. Kylpytilat jaetaan muiden vieraiden kanssa. En suosittele korkeimpia pesiä korkeanpaikankammoisille, nimimerkillä kokemusta on. Majoitus noin 20e yöltä.

Bird's Nest | Uniikki majoitus Balilla

14. Berry Amour

Balin Seminyakissa sijaitsevassa Berry Amour -villassa panostetaan romantiikkaan. On kukkakylpyä poreammeessa, valtavia kelluvia aamiaisia ja kynttiläillallisia. Villasta löytyy oma iso uima-allas. Vesilelujakaan ei tarvitse pakata mukaan, sillä niitä saa vuokralle. Hinnat alkavat noin 250e yöltä.

Bali kelluva aamiainen

Berry Amour | Booking.com

15. Club Corner Residence, Canggu

Club Corner Residence ei itse asiassa ollut meidän valintamme majoitukseksi Canggussa, mutta tässä tilanteessa epäonni muuttui onnenpotkuksi. Kolmen makuuhuoneen iso villa oli kenties pariskunnalle liian iso, mutta sehän ei meitä haitannut. Villasta löytyy oma uima-allas, ja meistä piti huolta oma henkilökunta. Hinta noin 240e yöltä.

Bali majoitus | Villa Canggussa

Lue lisää: Ihana villa Balin Canggussa

Club Corner Residence | Booking.com

16. Celebrity Mansion

Balin Uluwatusta löysimme erikoisen villan. Celebrity Mansion oli nimensä mukaisesti kuin valtava julkkishuvila Hollywoodissa. Balilainen tunnelma jäi kenties puuttumaan, mutta jos tykkää enemmän Hollywoodin kartanoiden tyylistä, tämä on sinun paikkasi. Valtavasta villasta löytyy iso uima-allas ja kolme makuuhuonetta. Henkilökunta on Whatsappin päässä. En löytänyt tätä enää googlaamalla Airbnb:stä, se on kenties muuttanut nimeä. Hinta noin 140e yöltä.

17. Bali Bohemia

Boheemin sisustuksen rakastajille Ubudin apinametsän kupeessa sijaitseva Bali Bohemia on unelma. Se on kuin boheemi keidas keskellä hektistä Ubudia. Ruohokattoinen, värikkäästi sisustettu majoitus sopii täydellisesti Ubudin luovuutta inspiroivaan hippitunnelmaan. Pihalla hyppii silloin tällöin apinoita, joten pidä ruoat piilossa! Huoneet alkavat noin 60e yöltä.

Bali Bohemia hotelli

Lue lisää: Bali Bohemia | Booking.com

18. Wapa Di Ume Sidemen

Wapa Di Ume on epäilemättä rauhallisen Sidemenin loistokkain majoitus. Viiden tähden hotellista löytyy upea kaksikerroksinen ääretön uima-allas, josta avautuvat vehreät viidakkomaisemat. Ruoka on laadukasta ja span kukkakylpy upeilla maisemilla unohtumaton. Hinnat alkavat noin 120 eurosta.

Bali | Kukkakylpy

Lue lisää: Wapa Di Ume Sidemen | Booking.com

19. Aksari Villa, Seminyak

Kun kukkakylpy ei enää riitä… Miltä kuulostaa kukilla täytetty uima-allas? Syntymäpäiväni kunniaksi minua odotti Aksari Villassa Seminyakissa kukkakylpy, sydämenmuotoinen kelluva aamiainen, kukilla sekä ilmapalloilla täytetty uima-allas, jonka yllä roikkui riippumatto. Kohtuullisen ekstraa – Tämä villa on romantiikan ystäville! Villa itsessään on tyypillinen Seminyakin betonivilla, vieri vieressä naapureihin, mutta hyvin hiljainen silti ainakin meidän vierailumme aikaan. Hinnat alkavat noin 120 eurosta yöltä.

Lue lisää: Aksari Villa Seminyak | Booking.com

20. Bella Kita Mountain Retreat

Itä-Balilla, Candidasan lähellä henkeäsalpaavissa maisemissa sijaitsee Bella Kita Mountain Retreat. Kauniista villasta löytyi oma uima-allas. Bella Kita on rauhan rakastajille, sillä sijainti on syrjäinen. Me nautimme tutustumisesta viereiseen pikkukylään, jossa turismiin ei olla vielä turruttu. Pääsimme jopa vierailemaan paikalliseen kouluun, jossa lapset olivat meistä aivan innoissaan. Hotellin vieressä sijaitsee Monkey Bar, jonka äärettömästä uima-altaasta avautuvat hulppeat näkymät usvaiseen laaksoon. Yöt alkavat noin 90 eurosta.

Lue lisää: Bella Kita | Booking.com

21. Villa Daenerys

Villa Daenerys on ihastuttava, palmunlehväkattoinen kahden makuuhuoneen villa noin 10 minuutin ajomatkan päässä sekä Canggusta että Seminyakista. Ihastuimme tässä villassa etenkin sen boheemiin sisustukseen. Kävelyetäisyydeltä ei juurikaan mitään löydy, mutta se ei meitä haitannut. Villa Daenerys löytyy Airbnb:stä, ja hinnat alkavat noin 100e yöltä.

LUE MYÖS:

Tärkeimmät vinkit Balille

Mitä tehdä Balilla – 40 ideaa lomanviettoon

Mitä tehdä Ubudissa – 10 vinkkiä

*Booking.comin kautta tehdyistä varauksista Muuttolintu saa pienen komission, itse et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, että tuet sivuston toimintaa.