Gravity – Boheemi keidas Balin Uluwatussa

Sisältää affiliatelinkkejä, linkit merkitty tähdellä*

Gravity on takuulla Balin suloisimpia majoituksia. Uluwatussa sijaitseva boheemi hotelli on pelkkää silmänkarkkia, ja yksi mieleenpainuvimmista majoituskokemuksista mistä olemme päässeet Balilla nauttimaan.

Bali meets Santorini, Gravitya kuvaillaan. Gravityn valoisa, valkoinen arkkitehtuuri sekä pinkit ihmeköynnökset toden totta tuovat mieleen Santorinin. Toisaalta palmunlehväkatot, vehreä puutarha ja viidakko muistuttavat, että Balilla ollaan. Jos vaalea, boheemi sisustus on mieleesi, ihastut Gravityyn.

Gravity | Uluwatu

Gravity on kuin astuisi toiseen maailmaan. Portista sisään astuessa on kuin astuisi salaiseen puutarhaan. Gravity on intiimi 15 persoonallisesta bungalowista koostuva keidas, joka huokuu trooppista, idyllistä tunnelmaa. Letkeä musiikki soi taustalla, ja perhosia liihottelee rehevässä puutarhassa, mahtava pakopaikka Balin liikenteen ja turistimassojen melskeestä!

Resortista löytyy erityylisiä bungaloweja, ja joistakin löytyy myös oma pieni uima-allas. Meillä oli pieni suloinen puutarhabungalow.

Alapihalta löytyy resortin kohokohta, säkkituolien ympäröimä kolmikerroksinen allas. Yläpihalta löytyy vielä pieni ääretön uima-allas upeilla näkymillä horisonttiin.

Gravity on täynnä suloisia yksityiskohtia

Gravityssä on panostettu yksityiskohtiin aina henkilökunnan söpöistä asuista suloisiin ananaslautasiin ja allasbaarin violettiin mysteeridrinksuun. Kahdessa palmunlehväkattoisessa allasbaarissa kelpaa viettää häppäreitä ja odotella auringonlaskua. Vieraista suurin osa tuntui olevan pariskuntia tai kaveriporukoita.

Gravity | Uluwatu

Gravity on luonnonläheinen resortti, ja kaikista bungaloweista löytyy suloiset ulkoilmakylpyhuoneet. Iltaisin ne saattavat toki vetää puoleensa kutsumattomia, mutta harmittomia vieraita. Mukavuudesta ei kuitenkaan tingitä, ja kaikista huoneista löytyy esimerkiksi ilmastointi.

Sijainti Balin Uluwatulla tarkoittaa sitä, että liikkuminen ympäristöön vaatii renkaat alle. Voit vuokrata Gravitystä skootterin tai tilata taksin. Vain muutaman minuutin ajomatkan päässä löytyy Uluwatun upeimpia surffirantoja kuten Padang Padang, Bingin ja Green Bowl.

Ateriat sai nauttia valitsemassaan paikassa, altaan reunalla, terassilla tai pienessä ravintolassa. Syrjäisen sijainnin takia olisimme mieluusti syöneet vaikka kaikki ateriat hotellilla. Ne ateriat mitä siellä söimme olivat oikein mukiinmeneviä, mutta valitettavasti resortin todella suppea menu ei jaksanut meitä kauaa innostaa.

Kuvauksellinen Gravity on etenkin esteettisen sisustuksen ystäville. En tainnut lakata huokailemasta sen suloisten yksityiskohtien perään koko aikana. Huoneet alkavat noin 100 eurosta yöltä.

Varaa Gravity täältä*.

*Booking.com -kumppanuuslinkki. Varaamalla linkin kautta et maksa yhtään ylimääräistä, mutta tuet sivuston toimintaa.

LUE MYÖS: 14 UNIIKKIA MAJOITUSTA BALILLA

BALIN ULUWATU – AURINGONLASKUJA, KALLIOBAAREJA JA SURFFIRANTOJA

Tärkeimmät vinkit Balille

Mitä tehdä Balilla – 40 ideaa lomanviettoon