Shamballa Moon – Taivaallinen villa Ubudissa

* Yhteistyössä Shamballa Moon villan kanssa. Mielipiteet ovat omiani.

Balin Ubudin kupeesta löysimme taas yhden ihanan huvilan, täydellisen romanttisen pakopaikan pariskunnalle. Shamballa Moonin villassa vietimme taivaalliset kaksi päivää loikoillen äärettömän uima-altaan laidalla, imeskellen pina coladaa ja nauttien tekemättömyyden autuudesta.

Villa Shamballa Moon, Ubud, Bali

img_6471-1280x1280

Villa Shamballa Moon, Ubud, Bali

Ubud, Bali

Villa omalla uima-altaalla Balin Ubudissa

Meidän Balin reissuilla ei majoitusten suhteen ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin oma villa yksityisellä uima-altaalla. Ihan siitä syystä, että täällä semmoisen saa vaikka ei uisi rahoissa. Se on oikeastaan yksi niistä pääsyistä siihen, miksi aina palaamme Balille.

Shamballa Moon villa sijaitsee vajaan kymmenen minuutin päässä Ubudista, sopivasti syrjässä pahimmasta kaaoksesta ja mölystä, mutta tarpeeksi lähellä päivävierailuille, jos siis villan autuudesta viitsii poistua.

Villa on luonnon helmassa, perhosia lepattelee altaan yllä ja linnut laulavat. Ei tämmöisiä sijainteja löydy etelän turistikeskittymistä. Siksi me tälläkin Balin lomalla päätimme viettää osan ajasta sisämaan viidakkojen ja riisiterassien rauhassa.

villa omalla uima-altaalla bali

villa omalla uima-altaalla ubud

Villa omalla uima-altaalla, Ubud, Bali

villa omalla uima-altaalla

Tervetuliaisdrinksu kouraan, kukkalei kaulaan, ja Ubudin loma sai alkaa. Aina niin herttainen oma henkilökunta esitteli meille huvilan balilaisten sävelten soidessa taustalla.

Kaksikerroksisen villan kruunaa ääretön uima-allas upeilla näkymillä Balin viidakkoon. Ihanalla pyöreällä päiväsängyllä kelpasi lojua altaan reunalla. Sisustus on rauhoittavan valkoinen, ja auringossa kylpevä avoin villa kiiltelee puhtauttaan. Makuuhuoneesta löytyy pylvässänky, ja leveältä parvekkeelta aukenee näkymät puiden latvuksiin.

Ihastuimme myös isoon ulkoilmakylpyhuoneeseen. Jokaisesta kylpyhuoneesta pitäisi löytyä palmu, jos meiltä kysytään! Yläkerrasta löytyy vielä toinenkin kylppäri.

Shamballa Moon villa, Ubud, Bali

Shamballa Moon villa, Ubud, Bali

Shamballa Moon villa, Ubud, Bali

Villaelämää Balilla

Näissä luksusvilloissa on toki kääntöpuolensa. Seurauksena nimittäin meidän Balin lomat on tehty pääasiassa omalla poolilla loikoilusta. Oman villan auvosta kun ei tee mieli lähteä mihinkään!

Toisaalta poolin reunalle voi järjestää jos jonkinlaista aktiviteettia, kuten yksityistä joogatuntia tai hierontaa. Taivaallinen balilainen hieronta päättyi kukkakylpyyn, josta saattoi näin myöhään iltapäivällä seurata tähtien syttymistä taivaalle.

Villa yksityisellä uima-altaalla, Ubud, Bali

Oma ääretön uima-allas, ulkoilmakylpyhuone, pylvässänky, iso parveke, saumaton palvelu… Voiko sitä paljon muuta Balin villalta toivoa?!

Voi. Hyvää ruokaa. Shamballa Moonissakin meillä kävi tuuri safkojen osalta. Ehdottomasti taas yhdet parhaista murkinoista koko reissulla! Kari ayam eli kanacurry ja vihreistä pavuista ja kookoksesta tehty lawar -salaatti olivat parhaat, mitä olemme missään saaneet.

Illalliset nautittiin kynttilänvalossa poolin reunalle katetulla pöydällä, viinipullon kera tietenkin. Jos tämä ei ollut vielä tarpeeksi romanttista, ympärille pörräämään liittyi tulikärpäsiä! Jep, nämä pari päivää elettiin kuin sadussa.

kari ayam, balilaista ruokaa Ubudissa

villa yksityisellä uima-altaalla

Shamballa Moon on toinen kahdesta vierekkäisestä villasta. Sen vierestä löytyy pykälää suurempi ja vieläkin ylellisempi Shamballa, jonne pääsimme myös kurkistamaan.

Villa Shamballa, Ubud, Bali

Villa Shamballa, Ubud, Bali

Majoituksia varaavaan Balin reissaajaan iskee valinnan vaikeus, sillä sitä tarjontaa tosiaan on, varsinkin jos on aikaisin liikenteessä. Säästä itsesi vaivalta. Shamballa Moon on mainio vaihtoehto nirsommallekin täydellisen villan metsästäjälle! Hinta n. 190 euroa yöltä. Tutustu Shamballa Moonin villaan lisää täällä.

Tsekkaa myös alta lyhyt video Ubudista ja Shamballa Moonista!

Lue myös: KOHDEOPAS – BALI

Tärkeimmät vinkit Balille

Mitä tehdä Balilla – 40 ideaa lomanviettoon

14 Uniikkia majoitusta Balilla