Unelmien villa Ubudin viidakossa

Balin Ubudin lähellä, trooppisen sademetsän peittämässä laaksossa sijaitsee täydellinen pakopaikka Ubudin vilskeestä – ylelliset Bidadari villat. Yksityinen ääretön uima-allas häikäisevillä maisemilla, kelluvia aamiaisia, kukkakylpyjä, kynttiläillallisia… Mitä muuta kunnon hemmottelulomalta voi edes toivoa? Tässä taas yksi ihana villa Balin Ubudissa.

sisältää affiliatelinkkejä

Bidadari Villa, Ubud

Bidadari Private Villas & Retreat koostuu seitsemästä villasta, joista jokaisesta löytyy oma uima-allas. Bidadari on rakennettu vieraiden yksityisyys mielessä. Rauha ja hiljaisuus on täydellinen. Ainoat äänet ovat sirkkojen siritys, lintujen laulu ja öisin gekkojen säksätys. Kaikki ateriat tarjoillaan omassa huvilassa, ja näin varmistetaan intiimi tunnelma. Koko vierailumme aikana emme nähneet muita vieraita.

Ubud villa

Tällaiset viidakkovillat, yleensä Ubudin lähellä, kuuluvat suosikkeihimme Balilla. Huvilat sijaitsevat noin vartin ajomatkan päässä Ubudista, vehreän viidakon peittämässä laaksossa. Villan yläkerrasta ja altaalta avautuvat ihmeelliset näkymät rehevään laaksoon, jonka pohjalla virtaa joki.

Bidadari Villa, Ubud | Uima-allas
Uima-allas kahden makuuhuoneen villassa.

Kaksikerroksinen valtava villa on kuin balilainen palatsi. Valitsimme villan nimeltä Jepun, joka tarkoittaa temppelipuun kukkaa. Villan rakentamiseen ja sisustukseen on panostettu, ja se on täynnä kauniita yksityiskohtia. Iso pylvässänky, yläkerrassa ihana päiväpeti, kylpyhuoneessa kauniita mosaiikkikoristeluja, suuri kiviamme ja balilaisia patsaita joka puolella.

Ubud villa | Kukkakylpy

Pienestä lisämaksusta ateriat voi tilata kelluvina altaaseen. Kelluvista aamiaisista on tullut Balilla varsinainen hitti.

Pienestä lisämaksusta henkilökunta järjesti meille myös romanttisen kynttiläillallisen. Koko allasalue täytettiin kynttilöillä, balilaisilla lipuilla ja kukkien terälehdillä. Taustalla soi imeliä rakkauslauluja, ja kokki tuli henkilökohtaisesti huvilallemme grillailemaan.

Jos villalla loikoileminen alkaa tympimään, henkilökunta järjestää mielellään retkiä Ubudin ympäristöön tai vaikka illallisvarauksia. Bidadarista löytyy myös pieni hierontoja tarjoava spa. Palvelu villassa on henkilökohtaista ja henkilökunta aivan uskomatonta. Bidadarissa todella tuntee olonsa kuninkaalliseksi.

Jos nyt oikein keksimällä mietitään jotain pientä kritiikinpoikasta, ehkä huvilan altaan vesi olisi voinut olla himppasen lämpimämpää. Pikkujuttuja, valitsisimme Bidadarin hetkeäkään epäröimättä uudestaan.

Bidadari tarkoittaa taivaallista henkeä tai enkeliä. Ainakin meidän oleskelumme täällä taivaallinen. Täydellinen balilainen viidakkoparatiisi!

Villat alkavat 210 eurosta yöltä. *Tutustu Bidadariin lisää täällä. 

Lue myös: 14 UNIIKKIA MAJOITUSTA BALILLA

Varaamalla hotellin turkoosin Booking.com -kumppanuuslinkin kautta Muuttolintu saa pienen provision, mutta sinä et maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos, että tuet sivuston ylläpitoa!