Unelmien villa Ubudin viidakossa

sisältää affiliatelinkkejä

Balin Ubudin lähellä, trooppisen sademetsän peittämässä laaksossa sijaitsee täydellinen pakopaikka Ubudin vilskeestä – ylelliset Bidadari villat. Yksityinen ääretön uima-allas häikäisevillä maisemilla, kelluvia aamiaisia, kukkakylpyjä, kynttiläillallisia… Mitä muuta kunnon hemmottelulomalta voi edes toivoa? Tässä taas yksi ihana villa Balin Ubudissa.

Ubud villa

Bidadari Private Villas & Retreat koostuu seitsemästä villasta, joista jokaisesta löytyy oma uima-allas. Bidadari on rakennettu vieraiden yksityisyys mielessä. Rauha ja hiljaisuus on täydellinen. Ainoat äänet ovat sirkkojen siritys, lintujen laulu ja öisin gekkojen säksätys. Kaikki ateriat tarjoillaan omassa huvilassa, ja näin varmistetaan intiimi tunnelma. Koko vierailumme aikana emme nähneet muita vieraita.

Ubud villa blogi

Tällaiset viidakkovillat, yleensä Ubudin lähellä, kuuluvat suosikkeihimme Balilla. Huvilat sijaitsevat noin vartin ajomatkan päässä Ubudista, vehreän viidakon peittämässä laaksossa. Villan yläkerrasta ja altaalta avautuvat ihmeelliset näkymät rehevään laaksoon, jonka pohjalla virtaa joki.

Villa Ubudissa

Allas kahden makuuhuoneen villassa

Kaksikerroksinen valtava villa on kuin balilainen palatsi. Valitsimme villan nimeltä Jepun, joka tarkoittaa temppelipuun kukkaa. Villan rakentamiseen ja sisustukseen on panostettu, ja se on täynnä kauniita yksityiskohtia. Iso pylvässänky, yläkerrassa ihana päiväpeti, kylpyhuoneessa kauniita mosaiikkikoristeluja, suuri kiviamme ja balilaisia patsaita joka puolella.

Ubud huvila

Pienestä lisämaksusta ateriat voi tilata kelluvina altaaseen. Kelluvista aamiaisista on tullut Balilla varsinainen hitti.