Dara Ayu – Villa kuin keidas Balin viidakossa

sisältää affiliatelinkkejä

Alkavatko postaukset Balin unelmavilloista tympimään? No tässä vielä yksi. Ubudin ulkopuolella henkeäsalpaavissa maisemissa viidakon keskellä sijaitsee taianomainen villa kuin keidas, Dara Ayu. Silläkin uhalla, että alan toistaa itseäni, tämä oli taas yksi ihanimmista villoista Balilla, joissa olemme yöpyneet.

Meidän Balin lomaan nyt ei vaan tällä kertaa juuri muuta aktiviteettia kuulunut kuin omalla uima-altaalla levyttämistä. Ehkä näistä joskus jollekin majoitusta etsivälle on apua. Villa on meidän mielestämme Balilla paras tapa majoittua, sillä hinta-laatusuhde villoissa on täällä kohdillaan.

Villamajoitus Balilla

Dara Ayu Villa- Kukkakylpyjä ja oma yksityinen uima-allas

Yksi Dara Ayun villan kohokohdista oli upea ääretön uima-allas, josta avautuivat mielettömät näkymät ympärille sademetsien peittämille kukkuloille ja riisiterasseille. Ison altaan lisäksi jokainen villa on varustettu omalla uima-altaalla.

Bali villa

Bali villa

Dara Ayu villa sijaitsee Balin sisämaassa, missä riisiterassit kohtaavat viidakon, Payanganin kylän kupeessa. Ubudiin ajaa puolisen tuntia.

Virneet olivat leveät, kun meidät ohjattiin läpi resortin villaamme. Porteista sisään astuessa on yhtäkkiä kuin toisessa maailmassa, idyllisessä vehreässä Eedenin puutarhassa. Rauha tuntuu täydelliseltä. Rehevän kasvillisuuden lomasta nousee komeita patsaita, ja siellä täällä lepattelee perhosia ja sudenkorentoja. Pieniä vesiputouksia lorisee ympärillä. Resortin poikki hypitään pyöreitä kiviä pitkin yli purojen ja lampien täynnä kaloja. Tunnelma on taianomainen.

Tällaisten paikkojen takia Balin sisämaassa majoittuminen kannattaa!

Dara Ayu Balin sisämaassa

Dara Ayu Balin sisämaassa

Majoitus Ubud, Bali

Kaksikerroksinen villa oli pökerryttävän ihana. Rakastuimme sen balilaiseen sisustukseen, isoihin patsaisiin ja puisiin huonekaluihin. Ulkoilmakylpyhuoneessa odotti saapuessamme ihana yllätys. Kauniisti koristeltu kuuma kukkakylpy oman vesiputouksen loristessa taustalla oli täydellinen tervetuliaistoivotus.

Bungalow majoitus Ubudissa Balilla

Bali Villa Ubudissa

Villa majoitus Ubud, Bali

Villa majoitus Ubud, Bali

Ulkoilmakylpyhuone, villa Ubudissa

Terdeltä ja yksityisestä uima-altaasta kelpasi viinilasillista naukkaillessa ihailla edessä avautuvia näkymiä yli riisiterassien aina vuorille saakka. Mt Baturin tulivuori on täältä vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä.

Dara Ayu, villa Ubudissa

Villa majoitus Ubud, Bali

Villa omalla uima-altaalla, Ubud