Hääpäivän hemmotteluhetkiä loistohotellissa Bangkokissa

sisältää affiliatelinkkejä

Vietimme melko ihanan hääpäivän Bangkokin Muse*-hotellissa Thaimaan reissulla. Upeat kaupunkinäkymät, loistava sijainti Bangkokin keskustassa, pilvenpiirtäjien ympäröimä ääretön uima-allas, useampi loistoravintola ja huipulla yksi Bangkokin parhaista kattobaareista. Tästä ei paljon enää hotelli Bangkokissa parane!

hotelli bangkok

Paitsi hääpäivää, tällä matkalla juhlistimme myös Rohanin pyöreitä vuosia. Siispä halusimme panostaa majoitukseen. Hotellivalinta meni niinkin nappiin, että Bangkok jäi suureksi osaksi näkemättä, kun emme sen ainoan päivän aikana Bangkokissa raaskineet lähteä hotellilta. Hups.

Tyylikäs hotelli Bangkokin ytimessä

MGallery Hotel Muse* on tyylikäs putiikkihotelli aivan Bangkokin ytimessä. 1800-luvun lopulta vaikutteita imeneeseen sisustukseen on panostettu. Höyheniä, samettia, taiteelliset kalusteet, hämyinen valaistus ja eleganttia vanhan ajan tunnelmaa. Harmi, kun oma höyhenpuuhka ja siro savukkeenpidike jäi kotiin. Onneksi henkilökunta oli pukeutunut meidänkin puolestamme, oli henkseleitä, lierihattuja, hansikkaita ja liivejä.

Päivä Bangkokissa alkoi huoneeseen tilatulla jättimäisellä aamiaisella, josta riitti vielä lounaaksikin. Maha killillään siirryimme lepäämään hotellin äärettömälle altaalle, jota ympäröivät Bangkokin pilvenpiirtäjät. Lyhyt treeni hotellin kuntosalilla, ja sen jälkeen kuuma kylpy ja suihku ison sadesuihkupään alla.

hotelli bangkok

Illanvietto alkoi huoneen hintaan kuuluvalla happy hourilla. Tämä on muutamista muistakin hotelleista tuttu konsepti, jolloin tiettyjen huoneiden hintaan kuuluu muutaman tunnin ilmaiset drinksut ja kanapeet. Kanapeepöytä oli vaikuttava, ja taisimme nauttia häppäriantimista huoneen hinnan edestä, ainakin jos ne olisivat Suomen hinnoissa. Häppäreille tarkoitettu baarialueen upealla terassilla ei ollut tilaa, mutta näkymistä pääsi nauttimaan myös sisällä.

Illalliselle hotellilta löytyy useampi vaihtoehto. Edellisenä iltana suoraan kentältä saavuttuamme tilasimme kuolemanväsyneinä huonepalvelusta thaimaalaista, joka oli ylivoimaisesti yksi parhaimmista thaikkuaterioista mitä olen ehtinyt maistaa.

Hotellin Babette’s -pihviravintola ei tehnyt yhtä suurta vaikutusta. Ruoka oli hyvää, mutta ei tähtitieteellisen hintansa arvoista. Voimme ehkä syyttää itseämme, koska kuka urpo tilaa hummeria pihviravintolassa?!

Näiden lisäksi hotellista olisi vielä löytynyt laadukkaalta kuulostava italialainen ravintola Medici.

Poikkesimme vielä yömyssylle yhdeksi Bangkokin parhaimmista kattobaareista valittuun, kahteen kerrokseen levittäytyvään The Speakeasyyn. Drinksut olivat loistavia, tunnelma viihtyisä ja rauhallinen ja ympärillä avautuivat panoraamamaisemat yli Bangkokin kattojen. Suosittelen, vaikka et täällä yöpyisikään!

Täydellinen lopetus täydelliselle hääpäivälle. Huoneiden hinnat Muse -hotellissa alkavat 140 eurosta yöltä.