Hääpäivän hemmotteluhetkiä loistohotellissa Bangkokissa

Vietimme melko ihanan hääpäivän Bangkokin Muse-hotellissa Thaimaan reissulla. Upeat kaupunkinäkymät, loistava sijainti Bangkokin keskustassa, pilvenpiirtäjien ympäröimä ääretön uima-allas, useampi loistoravintola ja huipulla yksi Bangkokin parhaista kattobaareista. Tästä ei paljon enää hotelli Bangkokissa parane!

hotelli bangkok

Paitsi hääpäivää, tällä matkalla juhlistimme myös Rohanin pyöreitä vuosia. Siispä halusimme panostaa majoitukseen. Hotellivalinta meni niinkin nappiin, että Bangkok jäi suureksi osaksi näkemättä, kun emme sen ainoan päivän aikana Bangkokissa raaskineet lähteä hotellilta. Hups.

Tyylikäs hotelli Bangkokin ytimessä

MGallery Hotel Muse on tyylikäs putiikkihotelli aivan Bangkokin ytimessä. 1800-luvun lopulta vaikutteita imeneeseen sisustukseen on panostettu. Höyheniä, samettia, taiteelliset kalusteet, hämyinen valaistus ja eleganttia vanhan ajan tunnelmaa. Harmi, kun oma höyhenpuuhka ja siro savukkeenpidike jäi kotiin. Onneksi henkilökunta oli pukeutunut meidänkin puolestamme, oli henkseleitä, lierihattuja, hansikkaita ja liivejä.

Päivä Bangkokissa alkoi huoneeseen tilatulla jättimäisellä aamiaisella, josta riitti vielä lounaaksikin. Maha killillään siirryimme lepäämään hotellin äärettömälle altaalle, jota ympäröivät Bangkokin pilvenpiirtäjät. Lyhyt treeni hotellin kuntosalilla, ja sen jälkeen kuuma kylpy ja suihku ison sadesuihkupään alla.

hotelli bangkok

Illanvietto alkoi huoneen hintaan kuuluvalla happy hourilla. Tämä on muutamista muistakin hotelleista tuttu konsepti, jolloin tiettyjen huoneiden hintaan kuuluu muutaman tunnin ilmaiset drinksut ja kanapeet. Kanapeepöytä oli vaikuttava, ja taisimme nauttia häppäriantimista huoneen hinnan edestä, ainakin jos ne olisivat Suomen hinnoissa. Häppäreille tarkoitettu baarialueen upealla terassilla ei ollut tilaa, mutta näkymistä pääsi nauttimaan myös sisällä.

Illalliselle hotellilta löytyy useampi vaihtoehto. Edellisenä iltana suoraan kentältä saavuttuamme tilasimme kuolemanväsyneinä huonepalvelusta thaimaalaista, joka oli ylivoimaisesti yksi parhaimmista thaikkuaterioista mitä olen ehtinyt maistaa.

Hotellin Babette’s -pihviravintola ei tehnyt yhtä suurta vaikutusta. Ruoka oli hyvää, mutta ei tähtitieteellisen hintansa arvoista. Voimme ehkä syyttää itseämme, koska kuka urpo tilaa hummeria pihviravintolassa?!

Näiden lisäksi hotellista olisi vielä löytynyt laadukkaalta kuulostava italialainen ravintola Medici.

Poikkesimme vielä yömyssylle yhdeksi Bangkokin parhaimmista kattobaareista valittuun, kahteen kerrokseen levittäytyvään The Speakeasyyn. Drinksut olivat loistavia, tunnelma viihtyisä ja rauhallinen ja ympärillä avautuivat panoraamamaisemat yli Bangkokin kattojen. Suosittelen, vaikka et täällä yöpyisikään!

Täydellinen lopetus täydelliselle hääpäivälle. Huoneiden hinnat Muse -hotellissa alkavat 140 eurosta yöltä.

Eikö muu kelpaa kuin luksus?

Joku ehti jo erääseen postaukseen kommentoimaan, että eikö meille muu kelpaa kuin luksus. Vaikka viime aikoihin on mahtunut useampi upea majapaikka, ei meistä yksinomaan luksusmatkailijoita tule koskaan, vaikka tulisi lottovoitto.

Erilaisille majoituksille on oma aikansa ja paikkansa. Joskus kaipaamme pelkkää hemmottelua ja mukavuuksia. Toisaalta kun tiedämme, että aika tulee kulumaan matkakohteeseen tutustumisessa, majapaikalla ei ole niin merkitystä. Jos aina yöpyisimme luksushotelleissa, pelkään ettei niitä enää arvostaisi samalla tavalla, emmekä raaskisi poistua niiden hellästä huomasta.

Sitä paitsi sisälläni tulee aina asumaan pieni rähjäinen reppureissaaja. Luksusta on monenlaista, ja joskus sitä on simppeli bungalow autiolla rannalla.

Tässä toinen hotellivinkki Bangkokiin: Bangkokin Lebua Tower ja Sky Bar

KAIKKI POSTAUKSET THAIMAASTA


Muuttolinnun löytää Fabon lisäksi myös Instasta nimimerkillä ms.coco.nut ja Twitteristä ja Snäpistä nimimerkillä ankkis1 . Blogia voit seurata myös Blogit.fi :ssä, Blogipolussa ja Bloglovinissa.

2019-03-24T00:22:56+03:00joulukuu 2, 2017|Thaimaa|

3 Comments

 1. Sini joulukuu 2, 2017 5:12 pm - Vastaa

  Onpa kyllä upean näköiset puitteet. 🙂

 2. Asko Leppilampi joulukuu 2, 2017 11:25 pm - Vastaa

  Kiitos vinkistä! Kiinnostaa, mitä maksoi tuo executive-luokan (???) huone, johon sisältyi iltatarjoilua? Haluamme bongailla sellaisia kohtuuhintaan. Meillä on tuosta luksuksesta ajatusmaailma, että “matkustamme halvalla, mutta emme pelkää luksusta! 🙂 Aika hyvin se toimii, kun jaksaa tehdä töitä asian eteen. Kävittekö muuten täällä? Toivottavasti! http://leppilampi.matkabloggaajat.fi/bangkok-suuri-palatsi-wat-phra-kaeo/

  Täytyy muuten ottaa upea sivustosi luupin alle jälleen, sillä meiltä peruuntui vuosi sitten lähes “täydellisesti” suunniteltu Australian ja Uuden Seelannin matka sairaustapauksen vuoksi. Nyt pitää aloittaa kaikki alusta. Ajattelen tosin positiivisesti, että valtava pohjustustyö ei mennyt hukkaan. Mitä te Australian tuntijat sanotte niin radikaaliin hommaan, että menisi uuteen Seelantiin ja Fidzille, mutta Australia jäisi vähän vähemmälle? Ja onko U-S:n lähettyvillä must-saaria? Vinkit otetaan vastaan, jos aikaa varaisi 4-5 viikkoa.

 3. Maarit Johanna joulukuu 8, 2017 11:56 am - Vastaa

  Niiin älyttömän romanttista! Todella viehättävän näköinen hotelli. Varsinkin tuo uima-allas <3

Jätä kommentti