Magnetic Island eli magneettinen saari on pikkuinen lomasaari Queenslandissä Australiassa, Townsvillen kaupungin edustalla. Vietimme täällä pari yötä road tripillä Australian itärannikon halki. Yövyimme hostellissa suoraan rannalla palmujen alla.

Magnetic Island on aivan pikkuruinen, ja pari yötä ja pari päivää riitti ihan hyvin sen koluamiseen. Toisaalta saarta ei turhaan sanota magneettiseksi, sillä meille jäi hirveä himo tulla joskus takaisin!

CIMG1495 (500x375)

magnetic island

magnetic islandin rannoilla

On vain yksi ainoa oikea tapa tutustua Magnetic Islandiin, ja se on vuokrata hauska leluauto. Vuokrasimme maailman huikeimman auton, pinkin Pussywagonin. Tämmöinen pitäisi saada kotiin! Näimme koalia luonnossa ja kalliovallabeja eli pikkuruisia kenguruiden sukulaisia, jotka olivat varsin kesyjä!

IMG_3064 (500x375)

vallabi

kalliovallabi

Pienestä koosta huolimatta saarella on paljon nähtävää, ja mm. 23 rauhallista rantaa ja poukamaa, joten yksi päivä ei saaren koluamiseen riitä. Meillä oli aikaa myös tehdä visiitti Bungalow Bay Koala Villageen. Olen vieraillut monissa eläinpuistoissa ja -tarhoissa Australiassa, ja tämä on yksi suosikeista! Se on pieni, mutta pienestä maksusta pääsee lähelle monia eläimiä. Monia sai myös pitää sylissä.

koala

DSC_0388 (335x500)

IMG_3129 (375x500)

Magnetic Island kokemuksia

vompatti

Vauvavompatti on ehkä yksi maailman lutuisimmista olennoista! Sen sylissä pitäminen on ehkä parempaa kuin piehtarointi kasassa pieniä koiranpentuja. Mutta se Magnetic Islandista, yksi itärannikon kohokohtia, jos olet täällä päin, älä skippaa!!!!