MENOVINKIT BALIN CANGGUUN

Canggu on nyt Balin trendikkäimpiä alueita. Kun vain muutama vuosi sitten Canggu oli lähinnä Balilla asuvien ulkomaalaisten ja surffareiden keskittymä, nyt sinne suuntaavat kaikki. Canggun ranta ei varmasti ole Balin kauneimpia. Tänne suunnataankin rantojen sijaan surffin, joogan, trendikkäiden kahviloiden ja baarien ja pykälää letkeämmän tunnelman takia.

Me vietimme Canggussa tällä kertaa vajaa pari viikkoa. Surffaaminen jäi välistä, kun ameebatartunta veti petiin suurimmaksi osaksi ajasta. Tässä kuitenkin muutamat vinkit Cangguun, mistä löytyy söpöin smoothiekulho, entä instagrammattavin rantabaari?

1. La Laguna

Mustalaiskaravaanien ympäröimästä puisesta rantabaari La Lagunasta tulee mieleen mustalaisleiri. Brunssi oli herkullinen, mutta auringonlaskussa ja pimeän laskeuduttua valojen syttyessä paikka on varmasti vielä paljon taianomaisempi!

2. Folie

Folie tarjoilee modernia ranskalaista ruokaa söpössä pastellinsävyisessä ravintolassa. Täällä nautimme helposti yhden Canggun parhaista brunsseista. Ensi kerralla täytyy palata illalliselle.

Canggu kahvilat | Folie

3. La Brisa

Canggun kuvauksellisen kauniista rantabaari La Brisasta löytyy riippukeinuja, uima-allas, sohvia sieltä täältä, säkkituoleja palmujen katveessa… Tästä ei rantabaari paljon parane! Me kävimme lounaalla, mutta haluan ehdottomasti tulla tänne joskus illan pimetessä, kun La Brisassa pidetään bileitä. La Brisassa on minimiostospolitiikka, eli joudut maksamaan tänne vajaa kympin sisäänpääsymaksun, josta suurin osa hyvitetään ruokaa ja juomaa vastaan. Parhaimmista pöydistä saa kuitenkin pulittaa jopa 60 euroa, siinä saa drinksuja saa imeä jo useamman, ellei ole isossa porukassa.