MENOVINKIT BALIN CANGGUUN

Canggu on nyt Balin trendikkäimpiä alueita. Kun vain muutama vuosi sitten Canggu oli lähinnä Balilla asuvien ulkomaalaisten ja surffareiden keskittymä, nyt sinne suuntaavat kaikki. Canggun ranta ei varmasti ole Balin kauneimpia. Tänne suunnataankin rantojen sijaan surffin, joogan, trendikkäiden kahviloiden ja baarien ja pykälää letkeämmän tunnelman takia.

Me vietimme Canggussa tällä kertaa vajaa pari viikkoa. Surffaaminen jäi välistä, kun ameebatartunta veti petiin suurimmaksi osaksi ajasta. Tässä kuitenkin muutamat vinkit Cangguun, mistä löytyy söpöin smoothiekulho, entä instagrammattavin rantabaari?

1. La Laguna

Mustalaiskaravaanien ympäröimästä puisesta rantabaari La Lagunasta tulee mieleen mustalaisleiri. Brunssi oli herkullinen, mutta auringonlaskussa ja pimeän laskeuduttua valojen syttyessä paikka on varmasti vielä paljon taianomaisempi!

2. Folie

Folie tarjoilee modernia ranskalaista ruokaa söpössä pastellinsävyisessä ravintolassa. Täällä nautimme helposti yhden Canggun parhaista brunsseista. Ensi kerralla täytyy palata illalliselle.

Canggu kahvilat | Folie

3. La Brisa

Canggun kuvauksellisen kauniista rantabaari La Brisasta löytyy riippukeinuja, uima-allas, sohvia sieltä täältä, säkkituoleja palmujen katveessa… Tästä ei rantabaari paljon parane! Me kävimme lounaalla, mutta haluan ehdottomasti tulla tänne joskus illan pimetessä, kun La Brisassa pidetään bileitä. La Brisassa on minimiostospolitiikka, eli joudut maksamaan tänne vajaa kympin sisäänpääsymaksun, josta suurin osa hyvitetään ruokaa ja juomaa vastaan. Parhaimmista pöydistä saa kuitenkin pulittaa jopa 60 euroa, siinä saa drinksuja saa imeä jo useamman, ellei ole isossa porukassa.

4. Avocado Factory

Canggun Avocado Factory on pakollinen pysäkki kaikille avokadon rakastajille. Kaikissa annoksissa on käytetty tavalla tai toisella tätä hedelmien kuningasta. Paistettu avokado ja avokadohummus olivat herkullisia yllätyksiä!

5. Koi

Koi on ulospäin muita listattuja vaatimattomampi paikka, mutta sen se korvaa loistavalla murkinallaan. Majoituimme Canggussa aivan Koin vieressä, joten täällä tuli ravattua useaan otteeseen. Avokadotoastit ja smoothiekulhot ovat täällä varma valinta.

6. Cafe Organic

Canggun Viihtyisä Cafe Organic on etenkin terveellisen ruoan ystäville. Täältä saat ylivoimaisesti Canggun söpöimmän smoothiekulhon. Kookoksessa tarjoiltuna, tottakai!

7. The Loft

Canggun The Loft -kahvilan juuret ovat Sydneyn Bondissa, joten pitihän meidän käydä testaamassa, yltääkö ruoka australialaisiin standardeihin. Ruoka oli maittavaa, mutta paikka saa pitkän miinuksen surkeasta palvelusta. Antaisin sille kuitenkin vielä toisen mahdollisuuden!

8. Love Anchor

Kun maha on täynnä, voi suunnata shoppailemaan Canggun söpöille marketeille. Yksi käymisen arvoinen on ehdottomasti Love Anchor. Love Anchorissä tavara on uniikimpaa kuin Ubudin tai Legianin tusinamarkkinoilla, toisaalta hintoja ei saa tingittyä yhtä alas.

+ 1 Motel Mexicola

Jos tarkkoja ollaan, Motel Mexicola sijaitsee kylläkin viereisessä Seminyakissa. Mutta tänne kannattaa ehdottomasti hurauttaa Canggusta asti. Tämä valtava meksikolainen ravintola/baari on instagrammaajan unelma, ruoka on loistavaa, ja iltaisin täällä on täydet bileet.

Lue myös:

Ihana villa Balin Canggussa

KOHDEOPAS – BALI

Tärkeimmät vinkit Balille

Mitä tehdä Balilla – 40 ideaa lomanviettoon


Muuttolinnun löytää Fabon lisäksi myös Instasta nimimerkillä ms.coco.nut ja Twitteristä ja Snäpistä nimimerkillä ankkis1 . Blogia voit seurata myös Blogit.fi :ssä, Blogipolussa ja Bloglovinissa.