Thaimaan Phuket tyylillä – Baba Beach Club

*Kaupallinen yhteistyö: Baba Beach Club

Aloitimme Thaimaan Phuketin matkamme tyylillä, trendikkäässä suoraan rannalla sijaitsevassa hotellissa Baba Beach Clubissa. Baba Beach Club on yhdistelmä Phuketille ei-niin-tyypillistä tyhjää hiekkarantaa ja zenmäistä puutarhaidylliä – ja toisaalta allasbileitä Kaakkois-Aasian parhaalla äänijärjestelmällä.

Phuket hotelli | Baba Beach Club
Phuket hotelli | Baba beach club

Tiedätkö sen autuaan tunteen, kun päivän vaikeimmat päätökset liittyvät lähinnä siihen, pulahtaisiko seuraavaksi omaan yksityiseen uima-altaaseen, uiskentelisiko allasbaariin, vai viilentyisikö vaihteeksi merivedessä. Valitsisiko allasbaarista kookospähkinän vai pina coladan? Tilaisiko aamiaisen omalle terassille, vai viitsisikö raahautua hotellin ravintolaan asti?

Meille Baba Beach Club oli täydellinen hotelli toipua lentomatkasta ja uppoutua trooppiseen lomatunnelmaan Phuketissa.

Zenmäisen idyllin ja toisaalta allasbileiden glamourin hotelli Phuketissa

Hotellin yksi valttikortteja on sen edessä avautuva loputtoman pitkä, puhdas hiekkaranta Natai Beach, josta pitkä pätkä on yksityistä. Ranta oli meidän täällä ollessamme aina tyhjillään, ja sehän jos mikä meitä miellytti. Rantatuoleja ja riippukeinuja on ripoteltu sinne tänne puiden suojaan. Mahdollisuuksia löytyi monenlaisiin vesiaktiviteetteihin turkoosissa, kirkkaassa vedessä, mutta meiltä loppui aika kesken.

Phuket Natai Beach

Auringonlaskut hotellin edustan rannalla ovat juuri niitä unohtumattomia kokemuksia, joita tropiikin lomalta odottaa, ja joita myöhemmin lomamatkalta kaihoisasti muistelee.

Phuket | Auringonlasku

Meidän oleskelumme aikaan Baba Beach Club oli hyvin hiljainen, mutta näin ei suinkaan aina ole. Hotellissa majoittuvan kannattaakin tietää, että täällä järjestetään säännöllisesti pippaloita. Allasalueelta löytyy jos jonkinlaista puhallettavaa allaslelua, ja viikonloppuisin DJ viihdyttää lomakansaa altaalla, josta löytyy Kaakkois-Aasian parhaaksi sanottu äänijärjestelmä.

Auringon laskettua allasbaarin neonvalot syttyvät ja paikka muuttuu täydelliseksi näyttämöksi trooppisille allasbileille. Voinkin kuvitella, että bileet ovat täällä huikeita!

Baba Beach Club on oiva hotelli Phuketin matkalle etenkin pariskunnille sekä kaveriporukoille. En ensisijaisesti siis perheille sitä suosittelisi, ellei sitten etukäteen varmista, ettei pippaloita siihen aikaan ole. Allasbileitä lukuunottamattahan hotelli ja alue Phuketissa vaikutti todella rauhalliselta.

Kurkistus Phuketin Baba Beach Clubin puutarhavillaan

Vasta pari vuotta sitten avattu Phuketin Baba Beach Club -hotelli kiiltelee vielä uutuuttaan. Huoneita löytyy monenlaisia tilavista hotellihuoneista ylellisiin useamman makuuhuoneen rantahuviloihin. Mikään valtava resortti ei silti ole kyseessä. Mikä on mukavaa, sillä ammattitaitoinen henkilökunta oppi tuntemaan meidät nopeasti, kyseli kuulumisia ja varmisteli aina, että viihdymme.

Phuket hotelli | Baba Beach Club

Majoituimme modernissa, tilavassa puutarhavillassa. Isosta yksityisestä uima-altaasta avautuivat vehreät näkymät palmupuihin. Villan ympäristön trooppisessa, rehevässä puutarhassa perhosten lepatellessa ympärillä on taianomaisen levollinen tunnelma. Toisaalta jos äänimaailmalta kaipaa muutakin lintujen liverrystä ja purojen liplatusta, myös villassa on panostettu äänijärjestelmään, ja soittolistojakin löytyy moneen makuun ja fiilikseen.

Baba Beach Club | Garden villa
Phuket hotelli | Puutarhavilla

Mies käski mainita, miten upealla ammattitaidolla paikka on rakennettu – ainakaan Ausseista ei kuulemma löydy taloa, joka olisi yhtä taitavasti rakennettu. Laadun ja ammattitaidon kenties takaa hotellin takaa löytyvä, kansainvälisestikin kuuluisa Sri Panwa.

Suoraan makuuhuoneen pehmeästä sängystä pääsi hyppäämään altaaseen muutamalla askeleella. Meitä ihastutti myös kylpyhuoneen valtava kylpyamme. Villasta löytyi suloisia yksityiskohtia kuten pieniä mietelauseita korteilla ja esimerkiksi selänrapsutin, joka meitä huvitti. Keittiön tuolit olivat suloisia keinutuoleja, ja hintaan sisältyvästä minibaarista löytyi mielenkiintoisia paikallisia erikoisuuksia kuten kalmarinmakuisia merilevätikkuja, jotka olivat muuten yllättävän herkullisia.

Baba Beach Club | Villa | Phuket

Hotellista löytyy kolme ravintolaa. Tarjolla oli japanilaista, italialaista sekä tietenkin thaimaalaista ruokaa. Jokaikinen ateria oli taivaallinen, ja aineksista suurin osa on saatu hotellin omasta puutarhasta. Thaimaalaisen ruoan sai tilattua länsimaiseen makuun maustettuna tai autenttisen thaimaalaisen tulisena. Tyypillisen aamiaisbuffetin sijaan pitkältä listalta sai tilata kaikkea mitä mieli teki, tuoreena valmistettuna.

Pakko mainita myös hotellin hyvin varusteltu ja ilmastoitu kuntosali, vaikka meidän aikamme menikin enemmän cocktaileja imeskellessä. Paikasta löytyy myös spa sekä esimerkiksi yksityisiä muay thai- tai joogatunteja.

Kuten blogia enemmän seuraavat ehkä tietävät – käytämme hotellien valintaan paljon aikaa ja harkintaa. Yhteistöihin lähdemme vain harkitusti. Aution rannan ja trendikkään allaselämän Phuketin Baba Beach Club vaikutti sellaiselta paikalta, minkä itse valitsisimme, ja mitä voimme hyvillä mielin suositella.

Baba Beach Club sijaitsee 20 minuutin päässä lentokentästä, syrjässä muusta Phuketista. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset nauttimaan autiosta rannasta, mutta toisaalta ympäristöstä ei löydy juurikaan ravintoloita tai kauppoja. Onkin hyvä idea yhdistää muutama yö Baba Beach Clubissa kenties loman alussa tai lopussa ennen siirtymistä etelän turistisempiin kohteisiin. Tai jos rakastat rauhaa, mikset yhdistäisi Baba Beach Clubia Phuketin tuntumassa sijaitseviin, ainakin toistaiseksi hyvin rauhallisiin Koh Yaon saariin?

Baba Beach Clubin löytää Phuketin lisäksi Thaimaan Hua Hinistä. Tutustu lisää Baba Beach Clubiin täällä.

Kaikki postaukset THAIMAASTA