Itsepaljastelua – 20 faktaa minusta

Kirjoituksistani on varmaan tullut selväksi se, että rakastan reissaamista ja palmurantoja. Koska blogiin on viime aikoina rantautunut uusia lukijoita ajattelin, että nyt on oiva aika itsepaljastella eli avautua hieman enemmän tyypistä blogin takana. Silläkin uhalla, että ketään ei kiinnosta, tässä itsepaljastelua kahdenkymmenen faktan muodossa maustettuna kuvilla omasta pärstästäni. Pitemmittä puheitta, tutustutaan!

1. Olen tyttömäinen tyttö

Lapsena mekko saatiin päälle vain pitkän taistelun ja pakottamisen jälkeen. Nykyään mekko on ykkösriepuni treenivaatteiden jälkeen. Tykkään vaaleanpunaisesta, röyhelöistä, pehmoleluista, pastellisävyisistä yksisarvisponeista, söpöistä eläimistä, kukkaseppeleistä ja glitteristä. Ja kyllä, ikä alkaa kolmosella.

Jos olisin mies, olisin varmaankin transvestiitti. Itse asiassa joskus melkein toivon, että olisin mies, jotta voisin olla transvestiitti ja pukeutua överisti paljetteihin ja höyhenpuuhkiin. Oletteko nähneet aussileffan Priscilla – Aavikon kuningatar? Se on yksi lemppareistani. Rakastan leffan transujen överityyliä!

minä ja kissa

2. Olen ryhmäliikunnanohjaaja

Olen tyttömäinen tyttö paitsi silloin, kun potkin ilmaa apinanraivolla nyrkkeilyshortseissa Bodycombat-ohjaajana. Haluaisin myös aloittaa jonkin kamppailulajin.

3. Olen yltiöpositiivinen idealisti

Uskon hyvyyden siemeniin kaikissa ja näen ihmisissä aina ensin ne positiiviset asiat. Joskus se johtaa pettymyksiin, kun koen, että hyvä ja reilu käytös johtaa vain siihen, että ylitseni kävellään. Aivojeni on vaikea käsittää ihmisten ilkeyttä, juoruilua tai selkäänpuukotusta. Kenties katson maailmaa liian vaaleanpunaisten linssien läpi, mutta olen mieluummin naiivi haaveilija kuin kyyninen katkera kyräilijä!

minä hongkongissa

4. Pelkään kuolemaa

Pidän mielessäni listaa kauheimmista tavoista kuolla ja luen aiheeseen liittyvää kirjallisuutta. Minulla on paha tapa tilanteessa kuin tilanteessa miettiä, kuinka voin kuolla. Minkälaista olisi kuolla lento-onnettomuudessa tai krokotiilin kidassa. Yritän päästä yli kuolemanpelostani meditoimalla.

Tiedättekö ne unet, joissa melkein kuolee? Olen itse monta kertaa kuollut unessani. Olen unessa kuolleena yleensä vajaa minuutin, kunnes herään. Kun jonain päivänä kuolen, haluan, että tuhkistani kasvatetaan palmu biouurnassa rannalle.

5. En katso kauhuleffoja

En tykkää säikkyä. Mielikuvitukseni on liian vilkas, ja näen helposti painajaisia. Näin kauhuleffan viimeksi neljätoista vuotta sitten. Kyseessä oli The Ring, ja muistan sen vielä kurttuisena mummonakin.

itsepaljastelua

6. Rakastan ruokaa

Rakastamme ruokaa, ja meitä voisi kai kutsua niin sanotuiksi foodieiksi. Kauas on tultu opiskeluaikojen pääkallomuhennoksesta. En ole niitä fitnessmimmejä, jotka mussuttavat yksipuolisesti parsakaalia ja kanaa päivästä toiseen minimaalisilla mausteilla. Terveellinen ruoka voi olla myös maistuvaa, ja askeettisuus on turhaa.

7. Olin yli kymmenen vuotta kasvissyöjä

Nykyään olen vannoutunut lihansyöjä. Luuliemi poreilee padassa harva se päivä. Kannatan siis lihansyöntiä, mutta uskon myös, että yleisesti lihaa pitäisi syödä reilusti vähemmän ja laadukkaammin. Tehotuotanto järkyttää edelleen yhtä paljon kuin kasvissyöjänä.

andamaaneilla

8. Rakastan naamiaisia

Rakastan Halloweenia, karnevaaleja ja mitä tahansa tekosyytä pukeutua epätavallisesti. Hurraan mielessäni ihmisille, jotka uskaltavat räväyttää jokapäiväisessä elämässä välittämättä paskaakaan, mitä muut ajattelevat. Nostan hattua naapurin keski-ikäiselle lyylille, joka kulkee kaikkialle kissankorvapanta päässä.

9. Haluan kokeilla eri elämäntyylejä asumalla eri puolilla maailmaa

Rakastan asua Australiassa, mutta haaveilen asumisesta väliaikaisesti Barcelonassa, Väli-Amerikassa, Havaijilla ja Balilla.

minä malediiveilla

10. Olen hörhö

Olen kiinnostunut henkimaailmasta, rajakokemuksista, avaruusolioista ja New Age -hömpötyksistä. Tutkin salaliittoteorioita ja menen mieluusti ennustajaeukolle tai meediolle kuuntelemaan, mitä heillä on sanottavanaan. Se ei tarkoita, että välttämättä uskoisin mihin tahansa, mutta pidän mieleni avoinna.

11. En vieläkään tiedä, mitä haluan tehdä isona

Olin koulussa kympin tyttö lähes kaikessa, ja seurauksena en koskaan löytänyt kutsumustani. Kävin kauppatieteellisen vain hoksatakseni, että siihen liittyvää työtä en ainakaan halua tehdä.

DSC04118 (489x700)

12. Rakastan videopelejä ja karaokea

Parhaissa bileissä pelataan Mario Kartia, Guitar Herota tai Singstaria!

13. Olen introvertti

Erakoituminen omaan luolaani peiton alle hyvän kirjan kanssa kiinnostaa usein enemmän kuin sosiaaliset tapahtumat. Uskon, että yhteiskunnassa aliarvostetaan ja sorsitaan turhaan introvertteja. Tykkään myös esiintymisestä silloin, kun se tapahtuu omilla ehdoillani, kuten liikunnanohjauksessa.

DSC_3993 (700x467)

14. En pidä extreme-lajeista

Tämä liittyy siihen, etten tykkää säikytellä itseäni. Minua ei saa vuoristorataan, enkä näe mitään syytä hypätä täydellisen ehjässä kunnossa olevasta lentokoneesta. En siedä sitä mahanpohjasta ottavaa tunnetta. Ainoa extreme-laji mistä pidän on lumilautailu, ja sekin sujuu paremmin muutaman minttukaakaon jälkeen.

15. Haaveilen joogaopettajakurssista ja purjehduksesta.

Ensin täytyy varmaan alkaa joogaamaan säännöllisesti ja opetella purjehtimaan.

joogaa vesiputouksella

16. En pidä lokeroinnista, vastakkainasettelusta ja leimaamisesta

Minua ei ensisijaisesti kiinnosta, mistä joku on kotoisin tai mitä joku tekee työkseen. Ammatti tai ihonväri ei määrittele ihmistä, vaan se on sivuseikka. Ihminen on paljon moninaisempi olento kuin määritelmänsä. Olen enemmän kiinnostunut ihmisten maailmankatsomuksesta ja persoonallisuudesta. Määritelmät kertovat usein enemmän määrittelijän omasta arvomaailmasta.

17. Rakastan road trippejä

Road trippien vapaudentunnetta ei voita mikään. Suosikkireissuni kaikista on puolen vuoden road trip koko Australian ympäri.

01691-09-FZ-1679 (853x1280) (466x700)

18. Olen hippi sielultani

Haluan kirmata alasti niityllä heitellen kukkasia ja huudellen sodanvastaisia iskulauseita. Uskon rauhaan, universaaliin rakkauteen, avarakatseisuuteen ja suvaitsevaisuuteen. En käytä shampoota, olen kiinnostunut itämaisista uskonnoista ja ekologisuudesta ja rakastan hippityylisiä vaatteita.

19. Inhoan omaa ääntäni.

Kuulostan pikkutytöltä. Puhelinmyyjät rutiininomaisesti kysyvät vanhempia puhelimeen, kun vastaan puhelimeen. Siitä on seurannut se, että vältän puhelinsoittoja viimeiseen saakka. Aina kun mahdollista, hoidan asiat sähköpostilla. Ainakin siihen asti, että olen tavannut vastapuolen, ja he tietävät, etten ole kahdeksanvuotias lapsi.

minä ja hevonen

20. Haaveilen omasta kodista ja eläinlaumasta

Vaikka tällä hetkellä nautin kulkurielämästä, jonakin päivänä haluan muuttaa maalle ja perustaa maatilan rannikon läheisyyteen. Ensin täytyy tosin varmaan päästä eroon kastematokammosta, ettei Rohanin yksin tarvitse hoitaa puutarhaa. Eläimiä meille tulee varmasti paljon kissoista marsuihin ja alpakoihin.

En tunne täysin itseänikään, joten kahdellakymmenellä yksityiskohdalla ei pitkälle pötkitä tutustumisessa. Mutta jätetään loput toiseen kertaan!

Lue lisää: 
Muutto Australiaan – Miten kaikki alkoi 
10 vuotta yhteisiä seikkailuja ja 20 kysymystä – Molemmat vastaavat
Nomadielämän opetukset x 13